Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

arkadaşalr deliricem ya.10buçukta biletler çıktı.11.15te merter migrostaydım bilet kalmamış geri döndüm.millet isyan ediyordu.satış görevlisine sordum ne kadar bilet sattın diye 200 tane fln dedi.yok böyle bi saçmalık.

cogu internetten 4 er 4 er satiliyor. ki bir kac uyeligi olanlar da var , surekli aliyorlar. kimisi kendi grubuna aliyor, kimisi karaborsa yapiyor.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Adam benim yazdığımı okumuş, ama anlamamış.Skorları alıntılamış önüme sunmuş.Sanki ben bilmiyorum bizim takımın sezon içinde neler yaptığını hangi skorlarla maçların tamamlandığını, sezon içinde oynanan iki Fenerbahçe maçına bakmamış nedense, 97-93 yendiğimiz maçta da uzatmalarda kazanmışız, yani dediğim gibi extra şeyler yaptık o maçta da. İstikrarsız oyun oynayan Jerry Johnson'ın iyi oynaması gibi.Neyse beni anlayan renkdaşlarıma selam ederim =))

Fenerbahçe'liler bilet almışlar Cuma günü için. Etrafınıza dikkat edin. Bağırmayan olursa blin ki o Fenerbahçe'lidir.

Fetullah .

Ben final serisi yani fb ulker maclari icin soyluyorsan muhalefet etmiyorum zaten. Lakin orda da 84 sayi yiyip yenilmedigimize gore demek ki o kadar sayi ile de mac kazanabiliyoruz .Ama sezon icine bakinca 70 uzerinde sayi yiyip 7-8 mac kazanmisiz , keza iclerinden bazilarinda 80 in de uzerinde sayi yemisiz . Ayrica rakibi 70 te tutup yenemedigimiz de var.

Bir seyin istatistik degeri tasimasi icin , bir sezon icinde ona uyan tutarli orneklerin ezici cogunlukta olmasi lazim. Simdi fb ulkerin bize ligde yenildigi macta attigi sayi 56 iken , play off ikinci macinda attigi sayi 95 lerin uzerinde .. arada 40 sayiya yakin bir fark var , dolayisiyla bu dengesiz bir takim , sadece savunmada sert olarak rakibe 40 sayi az attiramasin , burdan hareketle ,savunmamizin sertligi kadar rakibin beceriksizliginin de rolu buyuk

Fenerbahçe'liler bilet almışlar Cuma günü için. Etrafınıza dikkat edin. Bağırmayan olursa blin ki o Fenerbahçe'lidir.

Yani ? Yapacak bir sey yok buna , ben de sinan erdeme gittim , bu macta da fb ulkerliler olacaktir...

Burasi etiyopya degil yahu napiyosunuz. Adam biletimi aldim macimi izliyorum sanane derse ne diceksin ? Aleyhte tezahurat yapmadigi surece ,neden susuyosun diye insan mimlenir mi ? Dogru isler degil bunlar. Ayrica zamaninda fb ve ulker ayri takimlar iken ulkeri tutan taraftarlar vardi. Bu takim fb oldugu kadar ayni zamanda da ulker . Ben ulkeri tutuyorum isine bak diyiverir yani.

Burasi etiyopya degil yahu napiyosunuz. Adam biletimi aldim macimi izliyorum sanane derse ne diceksin ? Aleyhte tezahurat yapmadigi surece ,neden susuyosun diye insan mimlenir mi ? Dogru isler degil bunlar. Ayrica zamaninda fb ve ulker ayri takimlar iken ulkeri tutan taraftarlar vardi. Bu takim fb oldugu kadar ayni zamanda da ulker . Ben ulkeri tutuyorum isine bak diyiverir yani.

Bunu taraftarımıza anlatamazsın Sinan. Bunu sen de biliyorsun. Keza karşı taraf için de geçerli bu.

Yakalarlarsa o adam oradan sağ çıkmayabilir.

Yahu bagirmayan herkese FB'li diyemeyiz ki, ben GS'liyim ama bagirmiyorum bogazim agriyor dese ne yapabilirsiniz.

Ben FB'liyim diyecek hali yok. Bir sey olmaz, bi yamuk yapmadigi sürece.

bağırmazlarsa bağırmasınlar orada bağıran taraftar yeter onlara cehennemi yaşatmaya..

Ya ben biletleri aldım ama 3 sorum olacak.

1.Ben bu biletleri etkinlik günü salonun oradan alsam kalabalık olur mu?

2.1 gün önceden bileti biletixden alabilir miyim?

3.Anadolu yakasından Abdi İpekçiye nasıl gidebilirim?:)

O salon baski acisindan cok iyi ortam kurulabilen bir salon , hep de oyleydi. 2001 den beri bilirim o salonun atmosferini. Ki ondan da eskiden gittigim maclar da olmustu. Girisi cikisi problemli , arabayla gidilmez , gidilse cikilmaz .. Son derece sikintili bir yerdir ve boyle yerlerin ortak ozelligi olan atmosferi de baya yasatir. Guvenlik gerekceleri ile potanin dibine kadar seyirci alinmama karari olmasa rakip icin daha da cekilmez bir yer olur.

O salona sahip cikip salon salon diye tutturmayip orasi da cevresiyle beraber tabiri caizse bir cephe haline getirilebilir. Cunku yeni yapilacak bir salon ,ne yaparsan yap kriterlerden oturu ordaki boguklugu yaratmaz.

Beyler eğer Fenerbahçe kazanırsa salonda kalıp kutlamayı düşünüyorlarmış. Bu yüzden söyledim yani. Kutlamalar için geliyorlarmış.

Antu.com Cep Forumları Buradan okuyabilirsiniz.

Aynen katılıyorum.. Ama böyle yapan fenerlileride anlayamam şahsen evinde bağıra çağıra ne halt yiyyosan izle işte maçını, stada gidip sus pus oturacağına :)

[video=youtube;dtWbTZbfkI8]https://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8&feature=player_embedded#at=32[/video]

yok böyle bir taraftar bizimde bu şekilde yapmamız lazım tek bir ağızdan şov yaparak bacaklarını titretelim onların ezik çekirdekci taraftarlarına inat

Maca gidenler bunu görsüüüüüüün. Böyle bir atmospher bekliyoruz. Hücümlarinda atis atmaktan korksunlar.

Ya ben biletleri aldım ama 3 sorum olacak.

1.Ben bu biletleri etkinlik günü salonun oradan alsam kalabalık olur mu?

2.1 gün önceden bileti biletixden alabilir miyim?

3.Anadolu yakasından Abdi İpekçiye nasıl gidebilirim?:)

Maç günü Abdi İpekçi'den, maç öncesi de herhangi bir biletix gişesinden alabilirsin biletini.

Metrobüs hattını kullan, Söğütlüçeşme'den binersin muhtemelen, Zincirlikuyu'ya gidene bin, orada inip Avcılar'a gidene bin Topkapı'da in. Topkapı'dan sonra 20 dakika yürüyüp de gidebilirsin, minibüsler var onları da kullanabilirsin.

arkadaşlar fazla bilet alan oldumu????????????????????????

Aman abi naptin o yol yurunur mu , mac oncesi o yolu yuruyen macta anca oturur yerinde. Bahsedilen yol ciddi bir yol , ama minibusler var dogrudur. Ben eminonunden ve muhtelif duraklardan treni oneriyorum , ordan yurumek biraz daha insafli bir mesafe.

Aman abi naptin o yol yurunur mu , mac oncesi o yolu yuruyen macta anca oturur yerinde. Bahsedilen yol ciddi bir yol , ama minibusler var dogrudur. Ben eminonunden ve muhtelif duraklardan treni oneriyorum , ordan yurumek biraz daha insafli bir mesafe.

Biz yürüdük geçen maç sonuna kadarda destekledik takımımızı, yanında arkadaş olunca ve muhabbet ettiğin sürece sorun olmuyor. :) Minibüs için çok sıra olduğu için yürümüştük.

Geri
Üst Alt