angut.com dan inciler
1 - "Rancik oynamasa iyi olur." (siradaki mac icin)
2 - "Rancik oynayacakmış sanırım bi bu eksikti."
3 - "benim gibi korkan var mı şampiyonluğu kaybedecez diye"
...4 - "şimdi ben 15 dk´dır sağlam kafayla düşünüyorum ve şu sonuca vardım. mahmudi > spahija maalesef bu seriden öğrendiğim budur."
5 - "bencede kıl bir adam mahmudi. ama hakikaten iyi bir koç. çok akıllı ve her zaman bir planı var. benjamin linus gibi mübarek. alternatifi sürekli var adamın. güzel kurgu yapıyor."
6 - "Bir "gs bizi 3 maç üst üste yenemez" lafıdır gidiyor...Bu argümana pek bel bağlamamanızı öneririm...Önümüzdeki maçı aldılar mı -ki 2 maçı üst üste almış oluyorlar- herşey eşitleniyor...Evet eşitleniyor diyorum. Zira Sinan Erdemde herşey eşit...Bu utanılası bir gerçek..."
7 - "nasıl bir tribündür bu arkadaş maçın son dakkaları oyuncuların motiveye ihtiyacı var koskoca salon ruh gibi yazıklar olsun ya yazık."
8 - "abidi ipekçideki seyirci daha etkili... adamalr faul atıyo pota arkasındakiler muhabbet ediyo...bir alan savunmsını çözemedik yaw"
9 - "tribünümüz bu karşılaşmada kesinlikle sınıfta kaldı.Gs nin tribünlerinin maça etkisine bak birde bizim tribünün maça etkisine bak.Tek kelimeyle hayal kırıklığı"
10 - "Gs bu havayla bizi orda avlar gibi."