Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Her bransta sizi yeniyoruz demeye getirip,baska bildiginiz oyun varsa onu oynamaya davet ediyorlar.

Bizimkilerde galibiyetten sonra Andricin elinin gittigi yeri isaret etmis. :)

Tesekürler Kardesim...

Ama o Resimde tam net anlasilmiyor elin o ifadeyi anlattigini.. Söyle Nouma gibi Tombala çeken bir Oyuncumuzun Resmi olsaydi daha iyi olurdu..

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Bu arada evimizdeki maç için işinin ehli arkadaşlarımız, kardeşlerimiz şöyle güzel bir müzikle video hazırlasın da yayalım korkuyu.. ;)

tüm salonu susturduk , Spormax ve NTVSpor'uda susturduk.

evimizde yenilirsek ezikler sampiyonmu oluyor ?

bu daha önce konulduysa özür dilerim izleyin derim[video=youtube;jm1kVpD3yYU]https://www.youtube.com/watch?v=jm1kVpD3yYU[/video]

aziz_59.jpg
:D

tipinde bile hayir yok adamin.

angut.com dan inciler :D

1 - "Rancik oynamasa iyi olur." (siradaki mac icin)

2 - "Rancik oynayacakmış sanırım bi bu eksikti."

3 - "benim gibi korkan var mı şampiyonluğu kaybedecez diye"

...4 - "şimdi ben 15 dk´dır sağlam kafayla düşünüyorum ve şu sonuca vardım. mahmudi > spahija maalesef bu seriden öğrendiğim budur."

5 - "bencede kıl bir adam mahmudi. ama hakikaten iyi bir koç. çok akıllı ve her zaman bir planı var. benjamin linus gibi mübarek. alternatifi sürekli var adamın. güzel kurgu yapıyor."

6 - "Bir "gs bizi 3 maç üst üste yenemez" lafıdır gidiyor...Bu argümana pek bel bağlamamanızı öneririm...Önümüzdeki maçı aldılar mı -ki 2 maçı üst üste almış oluyorlar- herşey eşitleniyor...Evet eşitleniyor diyorum. Zira Sinan Erdemde herşey eşit...Bu utanılası bir gerçek..."

7 - "nasıl bir tribündür bu arkadaş maçın son dakkaları oyuncuların motiveye ihtiyacı var koskoca salon ruh gibi yazıklar olsun ya yazık."

8 - "abidi ipekçideki seyirci daha etkili... adamalr faul atıyo pota arkasındakiler muhabbet ediyo...bir alan savunmsını çözemedik yaw"

9 - "tribünümüz bu karşılaşmada kesinlikle sınıfta kaldı.Gs nin tribünlerinin maça etkisine bak birde bizim tribünün maça etkisine bak.Tek kelimeyle hayal kırıklığı"

10 - "Gs bu havayla bizi orda avlar gibi."

Taraftarın elinde atkılar, ağızlarında marşlar,Abdi İpekçi yi doldurmuş bağırıyorlar,takımlarına GÜÇ veriyorlar ! Bizimde böyle bi taraftarımız olsa bizimde böyle bir ruhumuz olsa Azize bize niye almıyorsun BİZDE NİYE YOK ! :asd:

angut.com dan inciler :D

1 - "Rancik oynamasa iyi olur." (siradaki mac icin)

2 - "Rancik oynayacakmış sanırım bi bu eksikti."

3 - "benim gibi korkan var mı şampiyonluğu kaybedecez diye"

...4 - "şimdi ben 15 dk´dır sağlam kafayla düşünüyorum ve şu sonuca vardım. mahmudi > spahija maalesef bu seriden öğrendiğim budur."

5 - "bencede kıl bir adam mahmudi. ama hakikaten iyi bir koç. çok akıllı ve her zaman bir planı var. benjamin linus gibi mübarek. alternatifi sürekli var adamın. güzel kurgu yapıyor."

6 - "Bir "gs bizi 3 maç üst üste yenemez" lafıdır gidiyor...Bu argümana pek bel bağlamamanızı öneririm...Önümüzdeki maçı aldılar mı -ki 2 maçı üst üste almış oluyorlar- herşey eşitleniyor...Evet eşitleniyor diyorum. Zira Sinan Erdemde herşey eşit...Bu utanılası bir gerçek..."

7 - "nasıl bir tribündür bu arkadaş maçın son dakkaları oyuncuların motiveye ihtiyacı var koskoca salon ruh gibi yazıklar olsun ya yazık."

8 - "abidi ipekçideki seyirci daha etkili... adamalr faul atıyo pota arkasındakiler muhabbet ediyo...bir alan savunmsını çözemedik yaw"

9 - "tribünümüz bu karşılaşmada kesinlikle sınıfta kaldı.Gs nin tribünlerinin maça etkisine bak birde bizim tribünün maça etkisine bak.Tek kelimeyle hayal kırıklığı"

10 - "Gs bu havayla bizi orda avlar gibi."

Angutlar yenilince çok tatlı oluyor. :asd:

fazla lazım ya bi saat geç kaldık bilet alamadık neyse aramaya devam napalım :D

İlla ki bulursun. :D Abdi İpekçi'deki maça giderken görmüştüm. Heykelin orda karaborsacılar dolanıyor. 15-20'ye bırakıyorlar. Eğer bulamazsan, en son çare bu. :D

İlla ki bulursun. :D Abdi İpekçi'deki maça giderken görmüştüm. Heykelin orda karaborsacılar dolanıyor. 15-20'ye bırakıyorlar. Eğer bulamazsan, en son çare bu. :D

Bu kez daha pahalı yapabilerler, adamlar yarım saatte sömürdü tüm salonu.

Bu kez daha pahalı yapabilerler, adamlar yarım saatte sömürdü tüm salonu.

:D Olabilir ama biraz da insanlara bağlı bu durum. Karaborsacılar da haliyle pahalıya satmak isteyeceklerdir. Eğer alanlar çıkmazsa, o zaman cüzi bir miktara bırakırlar. Fırat; bence sen bir dolan maç günü oralarda. :D

:D Olabilir ama biraz da insanlara bağlı bu durum. Karaborsacılar da haliyle pahalıya satmak isteyeceklerdir. Eğer alanlar çıkmazsa, o zaman cüzi bir miktara bırakırlar. Fırat; bence sen bir dolan maç günü oralarda. :D

Bir de bazıları ne koparırsam kardır diyor fazla fark koymuyor, bazıları da s... s... alacaksın diyor tabi. :D

Bir de bazıları ne koparırsam kardır diyor fazla fark koymuyor, bazıları da s... s... alacaksın diyor tabi. :D

Aynen. :D Zaten ben çok görmedim karaborsacıdan bilet alan. İnsanlar salona konvoy halinde gittikleri için doğal olarak yolda karaborsacılar soruyor bilet lazım mı diye. Karaborsacıdan fazla alan görmedim. Mutlaka 15-20'ye bırakan bulacaktır Fırat.

Geri
Üst Alt