Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00
Şeref yoksunları.
Şeref yoksunları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir apaçi atasözü derki salona gidipte maçı izlemeyen kişi yoktur.İllaki bilet bulup girersiniz emin olun gittimde giremedim diyeni görmedim...
Aynen.Zaten ben çok görmedim karaborsacıdan bilet alan. İnsanlar salona konvoy halinde gittikleri için doğal olarak yolda karaborsacılar soruyor bilet lazım mı diye. Karaborsacıdan fazla alan görmedim. Mutlaka 15-20'ye bırakan bulacaktır Fırat.
Olabilir ama biraz da insanlara bağlı bu durum. Karaborsacılar da haliyle pahalıya satmak isteyeceklerdir. Eğer alanlar çıkmazsa, o zaman cüzi bir miktara bırakırlar. Fırat; bence sen bir dolan maç günü oralarda.
![]()
rancik in oynama ihtimali varmı
rancik in oynama ihtimali varmı
Gr5xxgfo3A]https://www.youtube.com/watch?v=DGr5xxgfo3A&feature=share[/video]Rancik 6.maçta süre almadan 7.maçta oynarsa büyük hayal kırıklığı yaratır yalnız söyleyeyim.hem adamda maç eksikliği var hem de eğer ser 7.maça kalırsa şampiyonun belli olacağı maçta sakatlıktan yeni çıkan ve hiç maç oynamayan bir oyuncuyu oynatmak çok büyük bir risk olur.6.maçta eğe kullanabilirsek bazı bölümlerde iyi olabilir hem rotasyon hem de rancik'in sağlık durumunu öğrenmek açısından.
Galatasaray'ın oldugu yerde umut vardır !
Lig'de onların sahasında oldukça zorlamıştır . Bugün kazanacağız ve seriyi evimizde eşitleyeceğiz
Kimsenin şüphesi olmasın
Ben maçtan önce bunu yazmıştım . Maçtan sonra mesajımın arkasındayım diyecektim ki banlanmışım
2 mesajımdan biri buydu . Neresi rahatsız etti de banlandım merakla bekliyorum .
Burada herkes takımına güvenmezken , rezil olduk derken . Takımımın arkasında durmam rahatsız mı etti bazılarını ?