Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

11177.png

Şeref yoksunları.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

bir apaçi atasözü derki salona gidipte maçı izlemeyen kişi yoktur.İllaki bilet bulup girersiniz emin olun gittimde giremedim diyeni görmedim...

bir apaçi atasözü derki salona gidipte maçı izlemeyen kişi yoktur.İllaki bilet bulup girersiniz emin olun gittimde giremedim diyeni görmedim...

Zaten 12.000 kişilik salonda 15.000'den az olmuyor. İlk yarı oynanan maçta çok rahat vardır mesela. :D

Aynen. :D Zaten ben çok görmedim karaborsacıdan bilet alan. İnsanlar salona konvoy halinde gittikleri için doğal olarak yolda karaborsacılar soruyor bilet lazım mı diye. Karaborsacıdan fazla alan görmedim. Mutlaka 15-20'ye bırakan bulacaktır Fırat.

Maçına göre değişir aga ,mesela hayatımda 2 kez karaborsadan bilet aldım . İkisi de fb maçıydı ilki fbnin şampiyonluğu garantileyip geldiği Samiyendeki 5 maç ceza aldığımız o meşhur sulu maçtı . 35tl olan bilete 40 tl vermiştim fiyat farkı hiç koymadı :D Bir de öbür olay varki evlere şenlik , Nonda'nın golüyle şampiyon olduğumuz maçtı ,Eskişehirden kalkıp gitmiştim bir arkadaş da Adana'dan gelmişti bilet yoktu ama İstanbul'a gittik o kadar yaklaşmışken mecbur girecektik o zamanda bilet 40 ya da 50 tl olması lazımdı 2 bilete 320 milyon vermiştik üstelik yeni açık üst :D Yani maçın önemiyle ters orantılıdır karaborsacıların insafı :o

Rancik umarım oynar 6. maçta.

rancik in oynama ihtimali varmı

Rancik 7.maçta oynasın, 6.maç her türlü bizim. :ask:

:D Olabilir ama biraz da insanlara bağlı bu durum. Karaborsacılar da haliyle pahalıya satmak isteyeceklerdir. Eğer alanlar çıkmazsa, o zaman cüzi bir miktara bırakırlar. Fırat; bence sen bir dolan maç günü oralarda. :D

evet onları bende görmüştüm keşke sorsaydım geçerken ne kadar diye :D

[video=youtube;DGr5xxgfo3A]https://www.youtube.com/watch?v=DGr5xxgfo3A&feature=share[/video]

Buradan sonra kazanacağımız her maç benim için şampiyonluk gibidir.

Rancik 6.maçta süre almadan 7.maçta oynarsa büyük hayal kırıklığı yaratır yalnız söyleyeyim.hem adamda maç eksikliği var hem de eğer ser 7.maça kalırsa şampiyonun belli olacağı maçta sakatlıktan yeni çıkan ve hiç maç oynamayan bir oyuncuyu oynatmak çok büyük bir risk olur.6.maçta eğe kullanabilirsek bazı bölümlerde iyi olabilir hem rotasyon hem de rancik'in sağlık durumunu öğrenmek açısından.

[video=youtube;jApqVWuHpE8]https://www.youtube.com/watch?v=jApqVWuHpE8[/video]

andric in muhteşem sımaçı.. sımaçtan sonraki auuvvvv sesine dikkat :)

Rancik 6.maçta süre almadan 7.maçta oynarsa büyük hayal kırıklığı yaratır yalnız söyleyeyim.hem adamda maç eksikliği var hem de eğer ser 7.maça kalırsa şampiyonun belli olacağı maçta sakatlıktan yeni çıkan ve hiç maç oynamayan bir oyuncuyu oynatmak çok büyük bir risk olur.6.maçta eğe kullanabilirsek bazı bölümlerde iyi olabilir hem rotasyon hem de rancik'in sağlık durumunu öğrenmek açısından.

çok doğru bir tespit ...

fenerin üstüneee Ship dedi damladııı :)

Adnan Polat:Eğer cuma günü basket takımı kazanırsa, 7.maçta takımı Sinan Erdem'de yalnız bırakmayacağım. (Yeni yönetimden giden yokmuş Sinan Erdem'e)

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Galatasaray'ın oldugu yerde umut vardır !

Lig'de onların sahasında oldukça zorlamıştır . Bugün kazanacağız ve seriyi evimizde eşitleyeceğiz

Kimsenin şüphesi olmasın

Ben maçtan önce bunu yazmıştım . Maçtan sonra mesajımın arkasındayım diyecektim ki banlanmışım

2 mesajımdan biri buydu . Neresi rahatsız etti de banlandım merakla bekliyorum .

Burada herkes takımına güvenmezken , rezil olduk derken . Takımımın arkasında durmam rahatsız mı etti bazılarını ?

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Ben maçtan önce bunu yazmıştım . Maçtan sonra mesajımın arkasındayım diyecektim ki banlanmışım

2 mesajımdan biri buydu . Neresi rahatsız etti de banlandım merakla bekliyorum .

Burada herkes takımına güvenmezken , rezil olduk derken . Takımımın arkasında durmam rahatsız mı etti bazılarını ?

https://www.gscimbom.com/forum/hald...mu/72293-transfer-nobeti-369.html#post2765111

Şurda editlenen mesajınızda " kallström bu akşam açıklanıyor " demişsiniz. Bu kaynaksız bir duyumdur ve ceza sebebidir.

2-2 olmadı ama 3-3 olacak inş :D

Geri
Üst Alt