Play-Off Y.F. 3.Maç | Galatasaray C.C 73-61 Banvit | 30 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Play-Off Y.F. 3.Maç | Galatasaray C.C 29-21 Banvit | 30 Mayıs | 2.Çeyrek | Spo

42-33 ilk yarı sonucu. Jerry johnson en iyi isimdi.

Cevap: Play-Off Y.F. 3.Maç | Galatasaray C.C 37-30 Banvit | 30 Mayıs | 2.Çeyrek | Spo

adnan baskan dedi birisi o neydi la :D

Cevap: Play-Off Y.F. 3.Maç | Galatasaray C.C 42-33 Banvit | 30 Mayıs | 3.Çeyrek | Spo

Neyse iyi gidiyoruz. Su ana kadar maçin en iyisi Jerry Johnson.

Cevap: Play-Off Y.F. 3.Maç | Galatasaray C.C 42-33 Banvit | 30 Mayıs | 3.Çeyrek | Spo

42-33 half time.

Röportaj yapacaktı reklam girdi bence

Cevap: Play-Off Y.F. 3.Maç | Galatasaray C.C 29-21 Banvit | 30 Mayıs | 2.Çeyrek | Spo

42-33 İlk Yarı Sonucu

Jerry 13 sayı

Shumpert 7 sayı

Caner 5 sayı

Shipp 4 sayı

Tutku 3 sayı

Andric 3 sayı

Sertaç 3 sayı

Göksenin 2 sayı

Evren 2 sayı

Adnan Başkan yürüdü gitti :)

Tempo yukseldiğinde cok ıyı oynuyoruz, oyun tam Jhonson'lık hale donustu su tempoda aslında kesınlıkle Ship oyunda olmalı cunku en iyi ribaunt ceken ısmımız tartısmasız tek sorun ribauntlar.

Luksa Andric'i bulup getirene teşekkür ediyorum bana bu kadar sövme fırsatı verdiği için.Ne kadar kafasız bi adam bu arkadaş ya.

Şu ribaundlara bir an önce çözüm üretmeliyiz.Her hücumda gelen takım 2 kez hücum etme şansı buluyor hücum ribaundları sayesinde.Andric-Rancik ikilisi de bi Sertaç kadar olamadılar.

zaman zaman kopuyoruz oyundan devamlı aynı tempoyu korusak bir 10dk iş bitecek. Neyse sağlık olsun.

Jerry bugün cok iyi oynuyor. :asd:

Andric'e rağmen gayet iyiyiz :D

İlk yarı takım o kadar mükemmeldi ki 1 saniye gelip foruma yazamadım. Takım inanılmaz bir savunma yapıyor, bu savunma ile yenmeyeceğimiz takım yok. Atmosfer mükemmel, takım mükemmel şampiyonluğu da aynı şekilde kazanacağız inşallah. Bu arada Jerry'e ne yaptılarsa aynısını Rancik'e de yapsınlar. Hayatının maçını oynuyor.

Gözlerim yaşardı 2. maçta 28 sayfayı zor gören bu topic sayfası ilk yarıdan 34 sayfayı gorduk....galibiyette herkes var yenilgide kimse olmuyor...

Hakemleri de tebrik ediyorum müthiş maç yönetiyorlar gerçekten !

andric berbat

Geri
Üst Alt