Play-Off'da Rakip Hırvatistan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İkinci Torbaya Düştük l Play-Off Kura Çekimi l 13 Ekim l 14.00

ben size burdan yazıyorum. bu ülkenin gelecek futbolcularını avrupada arayarak bulabilirsin. son 5 senede alt yapıalr çökmüş durumda. fatih terim eğer başarılı olursa 2 sene içinde alt yapıdan veya anadoludan aldığı genç yetenekleri dikkatlice izlyeceksiniz. bir takım yıldızını kendi yaratır. önce takım olmayı-futbol gereklerini yapacak yapıyı kurcaksın-sonra yıldızını çıkaracaksın. biz futbol oynayamayan-takım olamayan takımlarda yükselen-göze batan adamları yıldız yapıyoruz.

herkes diyorki zor rakip çıksın daha iyi oynarız. bırakalım bu işleri. takımın iyi olmadığını görüyoruz. hazırlık maçı veya grup maçı filan değil bu avrupa şampiyonasına katılmak. avrupa şmapiyonasına veya o düzey üst turnavalar sürekli katılcaksın. kendi futbolcuların-gelecek futbolcular-yetişen futbolcular-yabancı futbolcular gelmek-gitmek için talep ettiğinde kalite artacak- taraftar daha zevk alacak kalite artınca. onun için eleyeceğimiz düzeyde bir takım olsun istiyorum ben.

torbalar yeni belli oldu;

1. TORBA

Portekiz

Hırvatistan

İrlanda Cumhuriyeti

Çek Cumhuriyet

2. TORBA

Bosna-Hersek

TÜRKİYE

Estonya

Karadağ

Eşleşmeler böyle olur büyük ihtimal;Portekiz-Estonya,Hırvatistan-Çek Cumhuriyeti,Bosna-Karadağ,İrlanda-TÜRKİYE

İrlanda gelsin, Portekiz gelmesin.

Diğer ikisine karşı nötr bir tavır sergiliyorum.

Turnuvaya katılamazsak

Marka değeri açısından play off on the black board of the record uygulamasına geçilebilir

savunması kapalı olan takım gelmesin kapalı savunmaları açamıyoruz bence portekiz gelsin....

Öek Cumhuriyeti çok kötü tıpku bizim gibi.İrlanda buralarda bocalayan bir takım genelde ama İrlanda çıkarsa biz de çok iyi olmadığımızdan gol averajına kalabilir iş bana kalırsa.Portekiz kabus olur çok ter geliyorlar bize orada en az 2-0 veya 3-0 kaybeder burada da en fazla berabere kalırız.Hırvatistan da elemesi zor bir takım çok tecrübeliler.

Portekiz hariç diğerleri kabul.

Portekiz dışında kim gelirse uygundur.

Hırvatistan'da Çek'lerde gücümüzü iyi bilirler.

İrlandada güzel kura olur.

Zaten Euro 2012'de başarılı olmak istiyorsak. Bu seviyede bir takımı mağlup edip. Ölü toprağını atarak gitmemiz lazım.

Hırvatlar gelmesin lütfen

İrlanda dışında ki 3 takımı da eleyemeyiz. Kaldı ki bu futbolla İrlanda'yı da eleyemeyiz. Ama Bosna'nın fln çıkmayacak olması sevindirici. Bosna içerde dışarda 3'lük yapardı bizi.

Bence çekler gelicek. Zaten aralarında elersek birtek onları eleriz. Günleri günlerini tutmuyor

Platini takmış bana kapağı :(

Her türlü irlanda gelir.

Hirvatlar gelecek gibi.

Ben Sahsen Irlanda'yi isterim.

Irlanda gelirse gideriz sampiyonaya. Cekler zorlar. portekiz ve hirvatlara eleniriz.

Foruma ve Twitter'a göre en çok istenen rakip İrlanda sonra Çek sonra Hırvatistan, en son Portekiz.

Portekiz gelirse maç skoru veriyorum, orada 3-0 burada 0-2. Beşe tamamlarlar iki maçta.

Hırvatlar gelecek..6.his :)

Beyler ben uzak kaldım adaylar kim?

İrlanda gelmeyecek bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt