Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

Bu Vailant hearts ne pis oyunmuş lan ağlattı resmen. Övmüşlerdi de bu kadar beklememiştim. Savaş atmosferi, günlükler, sonu falan çok değişik bi atmosferi var. Beleş diye indirmiştim çabuk bitirdiğime üzüldüm valla.

Bendeki 4 patladı galiba Sony yapacağın işin anasını senin. Elektrikler gitti sistem depolama durumu kontrol ediliyor diye hata veriyor. Daha önce de yapmıştı da kendi güncelliyordu. Netten güncellemeye çalışıyor güncellenemedi diyip Usb'den dosya atıp deneyin dedi. Onu da yaptık yine başlatmadı. Hdd bozuldu galiba. Ya her elektrik kesintisinde bununla uğraşacaksak işimiz var. Ne yapacağımı da bilmiyorum yani anlamadım oyunlar da gitti tekrar indirmem gerekecek hepsini tabi PS4 düzelirse. Acayip sinirliyim harbiden.

Bendeki 4 patladı galiba Sony yapacağın işin anasını senin. Elektrikler gitti sistem depolama durumu kontrol ediliyor diye hata veriyor. Daha önce de yapmıştı da kendi güncelliyordu. Netten güncellemeye çalışıyor güncellenemedi diyip Usb'den dosya atıp deneyin dedi. Onu da yaptık yine başlatmadı. Hdd bozuldu galiba. Ya her elektrik kesintisinde bununla uğraşacaksak işimiz var. Ne yapacağımı da bilmiyorum yani anlamadım oyunlar da gitti tekrar indirmem gerekecek hepsini tabi PS4 düzelirse. Acayip sinirliyim harbiden.
Geçmiş olsun dostum.umarım aynı sorun bizim başımıza gelmez.Ups mi alsak napsak ki.

Geçmiş olsun dostum.umarım aynı sorun bizim başımıza gelmez.Ups mi alsak napsak ki.

Al bence. Ya bu kadar basit bi şeyden makina bozuluyorsa bişey diyemiyorum artık. Hdd bozulabiliyormuş ani elektrik kesintilerinde o değişecek artık heralde bilmiyorum. Yaptırınca da satarım uğraşılacak gibi değil valla.

bir kac yerdede okudum ki , ps4 yan ve ya dik konumdada kullana bilirsin.bende ps4 altinda bir video kaset koydum oyle denedim.on taraf havada kalir gibi bir sey oldu.bir kac gun problem olmadi simdi tv sehpasinin raflarini ayarladikdan sonra dikey pozisyonda kullaniyorum hic bir sikinti yok disk cikarma felan gibi Hüseyin Çelik teşşerkürler.

nisan 2015 oyunları
[h=3]
  • Tower of Guns (PS4, PS3)
  • Never Alone (PS4)
  • Dishonored (PS3)
  • Aaru’s Awakening (PS3, PS4)
  • Killzone Mercenary (PS Vita)
  • MonsterBag (PS Vita)
[/h][video=youtube;-hrxrmzI6HA]https://www.youtube.com/watch?v=-hrxrmzI6HA[/video]

Olecek herifler pintilikten ya.Ne uyuz firmasin sen be sony.

mayıs 2015 oyunları
[h=5]Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (PS4)[/h][h=5]Ether One (PS4)[/h][h=5]Race the Sun (PS4 | PS3 | PS Vita)[/h][h=5]The Unfinished Swan (PS4 | PS3 | PS Vita)[/h][h=5]Hohokum (PS4 | PS3 | PS Vita)[/h][h=5]Murasaki Baby (PS Vita)[/h]
[video=youtube;kbDxjpiCVXg]https://www.youtube.com/watch?v=kbDxjpiCVXg[/video]

Oyunlara bak ya.Hiç vermeyin daha iyi şerefsizler.Yanlışlıkla yükleyen adamların kotasını doldurmayın bari.

Ether one bence iyi. Diğerleri pek iyi olmasada bedava sonucda. Bedavaya su bile verilmiyor bu devirde sonucta.
Hiç vermeselerde olur yeterki online servicini güclendirsinler.

haziran 2015 oyunları

PlayStation 4:

• Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
  • Skulls of the Shogun: Bone-a-Fide Edition
  • Super Exploding Zoo
  • Futuridium EP Deluxe
PlayStation 3:

• Call of Juarez: Gunslinger
  • Cloudberry Kingdom
PlayStation Vita:

• Super Exploding Zoo
  • Futuridium EP Deluxe
[video=youtube;MJdGX1YIQWc]https://www.youtube.com/watch?v=MJdGX1YIQWc#t=62[/video]

Geri
Üst Alt