Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

Suphi Çelik

10 Numara!
bildiğiniz gibi playstation, plus sahibi oyunculara her ay ücretsiz oyun sunmaktadır. ben de takibi kolay olsun diye bir konu açmak istedim, her ay konuyu güncelleyerek mevcut ay verilen oyunları ilk sayfada paylaşacağım. bu ayın ücretsiz oyunlarına gelecek olursak;

eylül 2015 oyunları

• Grow Home - (PS4)
  • Super Time Force Ultra - (PS4 ve PS Vita)
  • Twisted Metal - (PS3)
  • Teslagrad - (PS3 ve PS4)
  • La-Mulana EX - (PS Vita)
  • Xeodrifter - (PS Vita ve PS4)

[video=youtube;fm4ZtlyKYiU]https://www.youtube.com/watch?v=fm4ZtlyKYiU&feature=youtu.be[/video]

Son düzenleme:
saol huseyin sana bir tesekkur borcluyuz vede odemis olduk

• Injustice: Gods Among Us (PS4) oyunu eklenmiş tr psn'e ancak arama klasöründe ulaşabildim oyuna.ücretsiz kısmında gözükmüyor bilginiz olsun.

• Injustice: Gods Among Us (PS4) oyunu eklenmiş tr psn'e ancak arama klasöründe ulaşabildim oyuna.ücretsiz kısmında gözükmüyor bilginiz olsun.
ben de bunu yazmak için girecektim. büyük ihtimal 17:00 gibi güncellenecek store, eğer beklemek istemeyen varsa, store'a girip arama kısmından oyunun adını aratıp indirmeyi yapabilir. bu arada indirim teklifleri güzel, kardeşlik yapılırsa kişi başı 30 gaymeye oyunları oynarsınız. değerlendirin derim.

Kardeşlik olayını bilmediğim için pek kurcalamadım bu zamana kadar.Bu arada 2.0.3 güncellemesi gelmiş onun da bilgisini verelim.

Kardeşlik olayını bilmediğim için pek kurcalamadım bu zamana kadar.Bu arada 2.0.3 güncellemesi gelmiş onun da bilgisini verelim.
bence buradan yaparsak oyunları inanılmaz düşük fiyatlara oynarız. ben başkalarıyla zaten kardeşlik yapıyorum ama burada o olayı bilmeyip yüksek fiyatlardan dolayı bir çok oyunu oynayamayan varsa onlar için güzel olur.

Kardeşlik olayını bilmeyip yüksek fiyattan alanlar enayilik yapıyorlar söyleyeyim. Artı hem 2'ye bölüyorsun hem de normal fiyatı da ucuzdan alıyorsun psn'den. Araştırın zaten çok basit bişey boşa para vermeyin o kadar cd ile falan da uğraşmazsınız hiç ayrıca.

1 hafta önce Ps4 aldım arkadaşlar elimde sadece Gta 5 var tadına doyamasamda tek oyun bana yetmez..
Oyunlar malum çok pahalı en mantıklı öneri olarak ne yapayım..
Üye olayım mı içerik nasıl her ay ücretsiz oyun diyorsunuzda o oyunu sadece 1 ay mı oynayabiliyoruz detaylı bilgi almak isterim..

Geri
Üst Alt