Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

1 hafta önce Ps4 aldım arkadaşlar elimde sadece Gta 5 var tadına doyamasamda tek oyun bana yetmez..
Oyunlar malum çok pahalı en mantıklı öneri olarak ne yapayım..
Üye olayım mı içerik nasıl her ay ücretsiz oyun diyorsunuzda o oyunu sadece 1 ay mı oynayabiliyoruz detaylı bilgi almak isterim..
eğer online oyun oynamak istiyorsan el mahkum üye olacaksın zaten. ücretsiz oyuna gelince plus üyeliğin olduğu sürece oyunu oynayabilirsin silinme gibi bir şey olmuyor..

edit: eğer plus alacak olursan tr psn'ye 150 lira verip alma. amerikanya psn'den plus al hem indirimleri daha iyi olabiliyor.

Son düzenleme:
eğer online oyun oynamak istiyorsan el mahkum üye olacaksın zaten. ücretsiz oyuna gelince plus üyeliğin olduğu sürece oyunu oynayabilirsin silinme gibi bir şey olmuyor..

edit: eğer plus alacak olursan tr psn'ye 150 lira verip alma. amerikanya psn'den plus al hem indirimleri daha iyi olabiliyor.

Teşekkür ederim hocam güzel bir açıklama olmuş.

bu hafta sonu için ücretsiz olan oyunlar;

PS4 Plants vs Zombies Garden Warfare

PS3 Mirror's Edge

Vita NFS Most Wanted

​indirim

PS4
/ PES 2015 Pro Evolution Soccer - Digital Exclusive Pack - +83.20 TL / 104.00 TL - 19 GB

PS3
/ PES 2015 Pro Evolution Soccer - Digital Exclusive Pack - +55.20 TL / 69.00 TL - 8.6 GB

Vita
/ Child of Light - Complete Edition - +26.99 TL / 29.99 TL - 1.1 GB

aslında indirim pek bir şeye benzemiyor ama yinede bilin diye ekliyorum.

TR PSN Store

PS4 / Destiny - 134.00 TL - 17.4 GB
PS4 / Destiny Digital Guardian Edition - 209.00 TL - 17.4 GB

PS3
/ Destiny - 139.00 TL - 7.4 GB
PS3 / Destiny Digital Guardian Edition - 189.00 TL - 7.4 GB

Vita / STREET FIGHTER X TEKKEN - +24.29 TL / 26.99 TL - 2.1 GB

güzel beles oyunlar istiyoruz sony adami hasta etme

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

bu arada injistice cok kötü bir oyun yav insan utanir lan bunun icin full fiyat istemeye

bi gta 5 patlatsalar ne efsane olurdu gelecek ay icin

o da boktandi yav
o cirkin kizla oynuyordun oyunu
misyonlar falan baya dandik hemen bayiyor

valla dandik mandik herifler beleşe oyun veriyor kır dizini oyna işte.

bu arada gta5 beleş gelmez ama indirime girer büyük ihtimal. bu alien 6. teklif oluyor yani daha 6 teklif var, bir ümit bekliyorum ben. :asd:

Outlast oynayan var mı? Gerçi ucuz da fiyatı yine de indir falan psn'den boşa zamanımı götürmesin. Almayı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt