Playstation Plus Ayın Ücretsiz Oyunları (Her Ay Güncellenecektir)

Far Cry 4 çok iyi olmuş ya
Himalayaların anasını ağlatıyorum :D

İndirim kodunu saklayıb sonra kullana biliriz herallde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Infamous First Light eklenmiş Playstore'a haberiniz olsun renktaşlar.

Arkadaşlar bana keyif alabileceğim bir fps söyler misiniz?
Adaylar

Killzone
Call Of Duty A..
Bat 4
Metro Redux
Wolfestein

Far Cry 4 elimde var.

b89d0272b511992ec3a7ae6cc55b6532.jpg

Son düzenleme:
Kimi kandiriyor bunlar COD Ghosts nedir ya büyüklük cöplük. Oyunlarin hepsi bu kadar mi? 3-4 gün PSN calismadi bunun karsiliginda ne verdi PS?

us psn indirim

fifa 15
29.99$

Nfs rival complete edition 14.99$

Ufc 23.99$

Bf4 13.99$

Bf4 premium edition 23.99$

Nba live 15 14.99$

Pland zombies 9.99$

us psn indirim

fifa 15
29.99$

Nfs rival complete edition 14.99$

Ufc 23.99$

Bf4 13.99$

Bf4 premium edition 23.99$

Nba live 15 14.99$

Pland zombies 9.99$

Hüseyindash Nba live nasıl? Nba 2k15 alacağım ama iyiyse bunu da tercih edebilirim. Şubat'ta Outlast'ı bedava veriyorlarmış plus'a bi ara alacaktım alamdığım iyi olmuş.

Bu arada nfs rivals 2 kişilik oluyor mu onu da biliyorsan bi.

Hüseyindash Nba live nasıl? Nba 2k15 alacağım ama iyiyse bunu da tercih edebilirim. Şubat'ta Outlast'ı bedava veriyorlarmış plus'a bi ara alacaktım alamdığım iyi olmuş.
nfs 2 kişilik olmuyor diye biliyorum. nba live işine gelince 2k15 varken alınacak oyun değil.

Nba 2k15 var bende ve Nba Live'in da demosunu oynadım.Nba Live'ın grafikleri çok iyi ancak oynanabilirlik olarak 2k kadar etkili değil.Belki bilmiyorsundur diye yazıyorum my career-my team modları var.my career modunda kendi oyuncunu geliştirip oynatıyorsun ve mypark bölümünde başka insanlarla 2vs2 - 3vs3 - 5vs5 maçlar yapabiliyorsun.

Geri
Üst Alt