Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Bljiad
Bravo. :005: Hic sasirmadim,ne kadar gereksiz ve eğitimsiz bir Üyesin sen Hakan,neden burda küfür ediyorsun ,derdin ne. @Modlar ve Adminler lütfen uymayin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bljiad
Bravo. :005: Hic sasirmadim,ne kadar gereksiz ve eğitimsiz bir Üyesin sen Hakan,neden burda küfür ediyorsun ve or*spu kelimesi (Bljad) kullaniyorsun,derdin ne. @Modlar ve Adminler lütfen uymayin.
Ne kadar arastirdin anlamini bulmak icin ?![]()
Rus pazarında ne işin var ?
Alex Ruscayi mi yoksa Türkceyi mi iyi biliyorsun?
Mesela ben Almanya da dogup büyüdüm. Ana dilim Türkce oldugu halde Almanca yi native speaker gibi konusuyorum. Türkcede öyle degil.
Ukraynacayı hem yazar hem konuşurum rusçayı konuşurum yazarken hatalarım olur yer yer ama Türkiye'de okudum ilk ve orta öğretimi sonra dondüm oraya türkcem yüzde 51 daha iyi sanırım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
abi sünnetli misin?
Tabi ki evet ama ispat edemiycem üzgünüm )
samsun'a yolumuz düşmüştü, oraya götürdüler direk
Şuan pek Rus yok ordaÇoğu şehrin esnafı. Eskiden alışveriş merkezi falan pek yoktu Yeşilyurt ve Makro vardı o yüzden Rus pazarına gidiliyordu ama şimdi Lovelet ve Piazza açıldı artık o eski Rus pazarı yok. He illa Nixe falan alacam diyenler yine gidiyor tabi ki
![]()
сначала нада тебя летать к москву ! далше кого хочешь спроси .. всех скажет тебя где он находится ... не пережевай ! найдешь )
Aksanın çok kötü anlamadım![]()
O kadar rusçaya hakımsen ne diye kızıl meydanın nerde olduğunu soruyorsun ?
Sakin ol şampiyon. Takılmayalım mı yani?