Podolski Basın Toplantısı Düzenleyecek

Bakalim ne anlatacak.

teşekkür edip kulüple yollarını ayıracak heralde

Suan cayını yudumluyor birazdan cıkar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cay nerde ?

Başladı burdayım mutluyum basket takımımıza basarilar sapkam nasıl ahaa caylarr

Nerde serefsiz gazeteci varsa toplanmış

Lukas Podolski: "Almanlıktan aldığım tadı hiçbir şeyden almadım. Belki bilardo... Ama yok lan Almanlık daha güzel."

Besiktas sanslı diyor bjkyi bilmiyor

Lukas Podolski: "Basketbol takımımızı kutluyorum. Umarım İstanbul'da kupayı alacağız."

Lukas Podolski: "Bazı cevaplanması gereken sorular vardı. Bu yüzden kulübümden izin alarak bu toplantıyı düzenlemeye karar verdim."

Lukos Podolski: "Başkan ya da herhangi birinin talebi değil, bu toplantı benim isteğimdi."

Lukas Podolski: "Bir kulübün bana teklifi varsa, bu direkt kulübümle konuşulması gereken bir durum. Benimle ilgili değil."

Lukas Podolski: "Ben Galatasaray'dan hiçbir zaman ayrılmak istemedim."

Lukas Podolski: Beni, takımı ve performansımı elbette eleştirebilirsiniz, işiniz bu. Ama gerçek olmayan iddiaların yazılması rahatsız ediyor

Lukas Podolski: "Gördüğüm sarı kartlar nedeniyle yönetimin bana ceza verileceği yazıldı. Böyle bir şey yok."

Lukas Podolski: "Sezon sonunda kulüp bu sezonu analiz edecektir. Takımın şu an yapması gereken kupayı kazanması gerekiyor."

Lukas Podolski: "Antrenör değişikliklerinin takım içinde huzursuzluk yaratığını da belirtmeliyim."

Lukas Podolski: "Bizim Fenerbahçe'yi yenmekten başka opsiyonumuz yok."

Lukas Podolski: "Avrupa'ya gidemeyecek olmak elbette üzücü bir durum. Ama en azından katılma hakkı alıp bu cezayı bu sene çekeriz."

Poldi kapaklari takmis

Adamı zorla sinirlendiricek hiyarin teki

Lukas Podolski: "Gördüğüm sarı kartlar nedeniyle yönetimin bana ceza verileceği yazıldı. Böyle bir şey yok."
O zaman görmeye devam.
Lukas Podolski: "Sezon sonunda kulüp bu sezonu analiz edecektir. Takımın şu an yapması gereken kupayı kazanması gerekiyor."
Belli ki lig maçları pek iplenmiyor. O zaman lig maçlarında maç başı paranızı almayın, adamı hasta etmeyin.
Lukas Podolski: "Bizim Fenerbahçe'yi yenmekten başka opsiyonumuz yok."
​FB maçı hariç.

Kadının sordugu soruya bak

Geri
Üst Alt