Lukas Podolski: "Basketbol takımımızı kutluyorum. Umarım İstanbul'da kupayı alacağız."
Lukas Podolski: "Bazı cevaplanması gereken sorular vardı. Bu yüzden kulübümden izin alarak bu toplantıyı düzenlemeye karar verdim."
Lukos Podolski: "Başkan ya da herhangi birinin talebi değil, bu toplantı benim isteğimdi."
Lukas Podolski: "Bir kulübün bana teklifi varsa, bu direkt kulübümle konuşulması gereken bir durum. Benimle ilgili değil."
Lukas Podolski: "Ben Galatasaray'dan hiçbir zaman ayrılmak istemedim."
Lukas Podolski: Beni, takımı ve performansımı elbette eleştirebilirsiniz, işiniz bu. Ama gerçek olmayan iddiaların yazılması rahatsız ediyor
Lukas Podolski: "Gördüğüm sarı kartlar nedeniyle yönetimin bana ceza verileceği yazıldı. Böyle bir şey yok."
Lukas Podolski: "Sezon sonunda kulüp bu sezonu analiz edecektir. Takımın şu an yapması gereken kupayı kazanması gerekiyor."
Lukas Podolski: "Antrenör değişikliklerinin takım içinde huzursuzluk yaratığını da belirtmeliyim."
Lukas Podolski: "Bizim Fenerbahçe'yi yenmekten başka opsiyonumuz yok."
Lukas Podolski: "Avrupa'ya gidemeyecek olmak elbette üzücü bir durum. Ama en azından katılma hakkı alıp bu cezayı bu sene çekeriz."