Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Podolski Transferinde Yeni Bir Umut! (Mu?)
Podolski bu ya keşke gelse..
Podolski bu ya keşke gelse..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bence de aldıracaksak Leto gibi adamı aldıralım Podolski yerine. İsimli adam yerine efektif adam almayı hala öğrenemedi ne bu yönetim ne de bu taraftar.
Efektif: Forvet oyuncusunun efekti nedir? Gol atar, asist yapar. Podolski bu sezon Köln'de ne yapmış? 14 maçta 9 gol, 7 asist. 14 maçta 16 "efekt" Leto ne yapmış? 12 maçta 4 gol 1 asist. 5 "efekt"
Podolski maç başına 2.5 kat daha etkin. Podolski gibi 3 forvet, Leto gibi 3 forvetin iki katı gol, iki katı asistle takımını şampiyon yapar. Aradaki fark bu, isim yapmış falan olması değil.
Bazıları Podolski'yi yanlış sebeple istiyor olabilir, ama bu Podolski'nin doğru transfer olduğu gerçeğini değiştirmez.
Sağol kardeşim kaç dakikanı aldı? Eğer birşeyler yapılması isteniyorsa taşın altına elimizi sokmalayız.. Hatırlayın Keita ve Drogbadaki durumu Yönetim sırf taraftar istiyor diye dikkate almıştı.... Gerek gssözlük, gerek burada, gerek twitterda yorumları görünce bende kendi çapımda birşeyler yaptım.. Bu metni hazırlayan arkadaşında ağzına sağlık... Bu mailler etkili olacak...
Podolski'yi Leto'ya tercih ederim ama yanlışın var. Leto 9 maçta 11 gol 4 asistle oynuyor şu ana kadar.
allahim lutfen lutfen yazin gelmeyen adama 15 milyon euro + senelik 3 milyon euro verelim allahim nolur dunyada baska futbolcu kalmadi mesela GENC ve GELECEK VADEDEN FUTBOLCULAR allam nolur boyle salak salak transferler yapalim ya ne de guzel olur cunku yillardir anlayamadik bu tip adamlar alinca BIR BOK OLMADIGINI
allahim lutfen lutfen yazin gelmeyen adama 15 milyon euro + senelik 3 milyon euro verelim allahim nolur dunyada baska futbolcu kalmadi mesela GENC ve GELECEK VADEDEN FUTBOLCULAR allam nolur boyle salak salak transferler yapalim ya ne de guzel olur cunku yillardir anlayamadik bu tip adamlar alinca BIR BOK OLMADIGINI