Podolski İçin Kulübümüze Mail Atıyoruz !

Cevap: Podolski Transferinde Yeni Bir Umut! (Mu?)

Podolski bu ya keşke gelse..

Bence de aldıracaksak Leto gibi adamı aldıralım Podolski yerine. İsimli adam yerine efektif adam almayı hala öğrenemedi ne bu yönetim ne de bu taraftar.

Efektif: Forvet oyuncusunun efekti nedir? Gol atar, asist yapar. Podolski bu sezon Köln'de ne yapmış? 14 maçta 9 gol, 7 asist. 14 maçta 16 "efekt" Leto ne yapmış? 12 maçta 4 gol 1 asist. 5 "efekt"

Podolski maç başına 2.5 kat daha etkin. Podolski gibi 3 forvet, Leto gibi 3 forvetin iki katı gol, iki katı asistle takımını şampiyon yapar. Aradaki fark bu, isim yapmış falan olması değil.

Bazıları Podolski'yi yanlış sebeple istiyor olabilir, ama bu Podolski'nin doğru transfer olduğu gerçeğini değiştirmez.

Podolski lütfen gel lan.

Efektif: Forvet oyuncusunun efekti nedir? Gol atar, asist yapar. Podolski bu sezon Köln'de ne yapmış? 14 maçta 9 gol, 7 asist. 14 maçta 16 "efekt" Leto ne yapmış? 12 maçta 4 gol 1 asist. 5 "efekt"

Podolski maç başına 2.5 kat daha etkin. Podolski gibi 3 forvet, Leto gibi 3 forvetin iki katı gol, iki katı asistle takımını şampiyon yapar. Aradaki fark bu, isim yapmış falan olması değil.

Bazıları Podolski'yi yanlış sebeple istiyor olabilir, ama bu Podolski'nin doğru transfer olduğu gerçeğini değiştirmez.

Podolski'yi Leto'ya tercih ederim ama yanlışın var. Leto 9 maçta 11 gol 4 asistle oynuyor şu ana kadar.

Sağol kardeşim kaç dakikanı aldı? Eğer birşeyler yapılması isteniyorsa taşın altına elimizi sokmalayız.. Hatırlayın Keita ve Drogbadaki durumu Yönetim sırf taraftar istiyor diye dikkate almıştı.... Gerek gssözlük, gerek burada, gerek twitterda yorumları görünce bende kendi çapımda birşeyler yaptım.. Bu metni hazırlayan arkadaşında ağzına sağlık... Bu mailler etkili olacak...

Hazır yazılmış,emek verilmiş bir metini yollamak insanı hiç yormaz. Bazılarının sanki taş atıp da kolları yorulmuş gibi bu mail olayına tepki göstermeleri bana biraz tuhaf geliyor. Sen hiç yılma abi böyle devam et, senin gösterdiğin çabayı bu forumda objektif olabilen insanlar zaten biliyorlar. Biz üzerimize düşeni yapalım da bundan sonra yönetim harekete geçer mi geçmez mi burası onlara kalmış. Dediğim gibi önemli olan üzerine düşen görevi yapmak gerisi zaten gelir. :)

Podolski'yi Leto'ya tercih ederim ama yanlışın var. Leto 9 maçta 11 gol 4 asistle oynuyor şu ana kadar.

Yanlış görmüşüm, 12 golü maç zannetmişim hehe. Fena istatistikler değil o zaman. Birini 5 birini 15'e alabiliyorsak o zaman düşünülebilir.

Cevap: Podolski İçin Kulübümüze Mail Atıyoruz !

Hiç olmazsa mailların altına "Podolski şartlarımızı zorluyosa G.Töre yada E.Konoplyanka" falan yazın :ka25:

allahim lutfen lutfen yazin gelmeyen adama 15 milyon euro + senelik 3 milyon euro verelim allahim nolur dunyada baska futbolcu kalmadi mesela GENC ve GELECEK VADEDEN FUTBOLCULAR allam nolur boyle salak salak transferler yapalim ya ne de guzel olur cunku yillardir anlayamadik bu tip adamlar alinca BIR BOK OLMADIGINI

allahim lutfen lutfen yazin gelmeyen adama 15 milyon euro + senelik 3 milyon euro verelim allahim nolur dunyada baska futbolcu kalmadi mesela GENC ve GELECEK VADEDEN FUTBOLCULAR allam nolur boyle salak salak transferler yapalim ya ne de guzel olur cunku yillardir anlayamadik bu tip adamlar alinca BIR BOK OLMADIGINI

bu podolski la boru degil.:ays:

Mantık dogru, hedef yanlıs.

nasil yeani

Bence külübde futbolcudan anlayan birisi yok.ve ya onlari hic ve hic dinlemiyorlar.

Arkadaşlar bu başlığa ilgi gösterirseniz Reyes gibi futbolcuların gelmesini önleme şansınız olur... Ben bu kadar söylüyorum gerisi size kalmış...

Reyes out,Podolski in.

Gece ulaşan reyes bilgisi fena halde canımı sıktı... Ben hala Podolski için gerekli umudumu koruyorum belki Arsenal bir adım önde ama Başkan bizi yeterli çoğunluk olursa dikkate alır....

Podolsi ile ilgili bugün çıkan bir haber

1. FC Köln: Podolski schwärmt von Arsenal - Goal.com

Arsenal iddialırı üzerine konuşmuş ve ciddi talipleri arasında Lazio ve Galatasaray gösteriliyor Alman basininda.

:Z19:Reyes mi geliyo yoksa

19 yaşındaki Gökhan Töre için atın mailinizi !!!!!

Reyes kesin gelecek diye birşey yok ama. hoca ben istemiyorum diye birşey yok demiş dün gece Başkana... Yani gelirse şasırmayalım artık onun haberini verdim size...

Çağatay başkan Reyes dışında daha sensible alternatifler yok mudur?Neden dön dolaş hep Reyes? Nerde bu scouting nerde bu devlet..

Geri
Üst Alt