Podolski İçin Kulübümüze Mail Atıyoruz !

Cevap: Podolski Transferinde Yeni Bir Umut! (Mu?)

Bana göre bu saatten sonra imkanı yok alamayız.Sezon başında alacaktık,maalesef kaçtı artık o tren.Daha bizimkiler 5 milyon bonservis vermeye üşeniyorlar.Bütün takımı alıp sürükleyen Podolski'ye çekecekleri rakamdan sonra kaçar gider bizimkiler.

Ben görevimi yaptım ama kimseye yaranılmaz bunu biliyorum.. Heyse ister destek olun ister olmayın.. Ben burası çok istiyor diye yaptım sonuçda...

bu saatten sonra almak zor. almamız gereken zamanda alcaktık . o zaman 1 milyon 2 milyonun hesabını yaptıktan sonra devre arasında performansını gösteren ve transfer listesine koyulan adamı almaya yeltenmeyiz yeltensekte 1 dakkiyı alır teli kapatmak

Atletico Reyes icin 7 mi istiyor? Gidip Podolski'ye 14 verelim. Maddi yönden 7 milyon € kâr sağlamış oluruz. Bu işin manevi boyutunu tartışmıyorum bile. Bu rakamlara ortalık futbolcu dolu. Hemen hepsi kazandıklarından biraz extra paraya götü boklu hedefsiz takımlarından Galatasray'a gelmeye can atarlar eminim.

Podolski için maillerimizi yollayalım.

Taraftar istiyor, Fatih hocada istiyor..

Maddi olarak bu transfer imkansız

15 Milyon Euro istiyorlar.Bizim yöneticiler sene başında 9 Milyon Euro'ya düşürmek isterken 12 Milyon Euro'dan transferi yattı,biraz da menejerinin kıllığından.Şimdi almak maalesef zor ama hayalimde ki isim hep yazıyorum bir ihtimal olurda gelir diye ama zor gerçekten.

Bu gidişle Emana'nın Pires'in Biglia'nın yanına podolski'yi koyup LOST Dizisini çekecez... uçak bir inmedi nerlerde belli değil...

Gel Poldi gel bize gel.neyse parası verilsin bu adam sol tarafa çağ atlatsın.

Ben görevimi yaptım ama kimseye yaranılmaz bunu biliyorum.. Heyse ister destek olun ister olmayın.. Ben burası çok istiyor diye yaptım sonuçda...

Benim söylediklerimden alınmadın inşallah abi? Ben yönetimin beceriksizliğinden şikayetçiyim sen bir taraftar olarak yapabileceğinden fazlasını yapıyorsun.

Geleceğine inanıyorum ben.

Benim söylediklerimden alınmadın inşallah abi? Ben yönetimin beceriksizliğinden şikayetçiyim sen bir taraftar olarak yapabileceğinden fazlasını yapıyorsun.

Yok kardeşim kimseye alınma lüksüm yok... Ben sadece taraftar çok istiyor diye yapılması gerekeni yaptım... Tabiki çatlak seslerde çıkar ama senle ilgisi yok... Ben sizlere olabildiğince bildiklerimi basına düşmeden paylaşıyorum... Verdiğim haberleri takip edenler bilir.. Teşekkür edende olur, palavracı diyende olabir saygı duyarım herkese...

Yok kardeşim kimseye alınma lüksüm yok... Ben sadece taraftar çok istiyor diye yapılması gerekeni yaptım... Tabiki çatlak seslerde çıkar ama senle ilgisi yok... Ben sizlere olabildiğince bildiklerimi basına düşmeden paylaşıyorum... Verdiğim haberleri takip edenler bilir.. Teşekkür edende olur, palavracı diyende olabir saygı duyarım herkese...

Eline emeğine sağlık.Bu iş için uğraşman bile yeterlidir.

Eline emeğine sağlık.Bu iş için uğraşman bile yeterlidir.

Rica ederim.. Bende arkadaşlar gibi Poldi için mail atıyorum klube.... Ve basın sesimizi duydu... Bunun ilk meyvesini yarın yiyeceğiz... Lütfen mail atmaya devam... Bu başlığı rica etmiştim Podolski için mail kampanyası düzenliyoruz diye arkadaşlar onu bile değiştirmemişler sağlık olsun...

galatasaray sk yönetimine

yaz transfer döneminde, her türlü girişimi yapmamıza rağmen, kulübü köln fc'nin ileri sürdüğü nedenlerden ötürü, renklerimize bağlayamadığımız lukas podolski'nin, takımında mutsuz olduğu ve ayrılmak istediğini medya vasıtasıyla hergün okumaktayız. takımımızın gol yollarında, özellikle ileriye dönük sol kanat bölgesinde çektiği sıkıntı da malumunuz. oyunu rakip sahaya yıkmamıza, topa sürekli sahip olarak oyuna hükmetmemize rağmen bunu skora yansıtamayışımızın verdiği sıkıntıları yaşamaktayız.

türkiye ve almanya arasında, milli takımlar düzeyinde oynanan maçtan sonra da verdiği demeçlerde açık kapı bırakan podolski'nin yeniden gündemimize alınması en öncelikli isteğimizdir.

takım oyunu içerisinde sırıtmayan, etkili, yetenekli, bitirici ve savaşçı özellikleriyle takımımızı çok çok ileriye taşıyabilecek, aynı zamanda ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena stadı'nda da, ortalama bazında seyirci rakamını pozitif yönde etkileyebilecek bir isimi, kutsal parçalı forma içerisinde görmek, en büyük hayallerimizden birisidir.

iyi çalışmalar.

galatasaray sk yönetimine

yaz transfer döneminde, her türlü girişimi yapmamıza rağmen, kulübü köln fc'nin ileri sürdüğü nedenlerden ötürü, renklerimize bağlayamadığımız lukas podolski'nin, takımında mutsuz olduğu ve ayrılmak istediğini medya vasıtasıyla hergün okumaktayız. takımımızın gol yollarında, özellikle ileriye dönük sol kanat bölgesinde çektiği sıkıntı da malumunuz. oyunu rakip sahaya yıkmamıza, topa sürekli sahip olarak oyuna hükmetmemize rağmen bunu skora yansıtamayışımızın verdiği sıkıntıları yaşamaktayız.

türkiye ve almanya arasında, milli takımlar düzeyinde oynanan maçtan sonra da verdiği demeçlerde açık kapı bırakan podolski'nin yeniden gündemimize alınması en öncelikli isteğimizdir.

takım oyunu içerisinde sırıtmayan, etkili, yetenekli, bitirici ve savaşçı özellikleriyle takımımızı çok çok ileriye taşıyabilecek, aynı zamanda ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena stadı'nda da, ortalama bazında seyirci rakamını pozitif yönde etkileyebilecek bir isimi, kutsal parçalı forma içerisinde görmek, en büyük hayallerimizden birisidir.

iyi çalışmalar.

Gönderdim ben abi. Eline,emeğine sağlık. Gerçekten bu iş çok fazla uğraştın. :)

Gönderdim ben abi. Eline,emeğine sağlık. Gerçekten bu iş çok fazla uğraştın. :)

Sağol kardeşim kaç dakikanı aldı? Eğer birşeyler yapılması isteniyorsa taşın altına elimizi sokmalayız.. Hatırlayın Keita ve Drogbadaki durumu Yönetim sırf taraftar istiyor diye dikkate almıştı.... Gerek gssözlük, gerek burada, gerek twitterda yorumları görünce bende kendi çapımda birşeyler yaptım.. Bu metni hazırlayan arkadaşında ağzına sağlık... Bu mailler etkili olacak...

Bize zenci lazım poldi değil kalou sen gel:D

ambrabat yeter bide suarez geldimi tmmdır

Geri
Üst Alt