Pokémon Go Başlığı

CopPQSFWEAAMX26.jpg

O kadar ara tara bul ama poh çıksın olacak iş değil.
51808abd5dd482864997e07c3dc95a33.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güncelleme için indirme linki var mı iosta

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Talha Küllü

Bu yeni yamadan sonra Jolteonum 15-15-13 iken 15-13-13 e düştü

Anlaşılan bu küçük değişiklerle bize sürekli doğru pokemonu bulmaya yönelticekler

Senin IV hesaplamaları tutmayacak gibi :D
Benimkiler ayni hala, IV'leri degistirdiklerini sanmam, ki bu oyunun datasina bakanlar da oyle biseye rastlamamislar.

IV icin yeni site:
PokeAdvisor

Mukemmel bi site olmus, login yaptiktan sonra "Manager"a girip Pokemonlarina bakabiliyorsun IVler vs.

Benimkiler ayni hala, IV'leri degistirdiklerini sanmam, ki bu oyunun datasina bakanlar da oyle biseye rastlamamislar.

IV icin yeni site:
PokeAdvisor

Mukemmel bi site olmus, login yaptiktan sonra "Manager"a girip Pokemonlarina bakabiliyorsun IVler vs.
Güzel siteymis ???

Talha İV %80 ustu pokemonlarla uğraşalım mi yoksa min kaç olmalı sence.

Ben min %80 olanlarla uğraşmayı dusunuyorum onun altındakileri transfer sen ne düşünüyorsun bu konuda?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel siteymis ������������������

Talha İV %80 ustu pokemonlarla uğraşalım mi yoksa min kaç olmalı sence.

Ben min %80 olanlarla uğraşmayı dusunuyorum onun altındakileri transfer sen ne düşünüyorsun bu konuda?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koleksiyon Pokemonlarında (Raticate gibi) IV önemsiz, ama ilerde kullanacağını düşündüğün Pokemonlarda %80 üzerini hedeflemen isabetli olur.

Bluestacks kuramadım bilgisayara ya, kurdum daha doğrusu da sisteminiz güncellenmiş vs diye hata alıyorum bu işten anlayan var mı?

Yalnız niantic'in nasıl geri zekalı bir firma olduğunu öğrenmiş olduk. Sen o kadar yatırımla dünyayı kasacak bir oyun yap üzerine birde resmen api yapıp piyasaya sal.

1 adım sonra botçular oyun yazandan daha fazla para kazanır hale gelecek resmen :D

IV icin yeni site:
PokeAdvisor

Aynen değişmemiş botta hata varmış şimdi baktım yine aynı

Geri
Üst Alt