Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimkiler ayni hala, IV'leri degistirdiklerini sanmam, ki bu oyunun datasina bakanlar da oyle biseye rastlamamislar.@Talha Küllü
Bu yeni yamadan sonra Jolteonum 15-15-13 iken 15-13-13 e düştü
Anlaşılan bu küçük değişiklerle bize sürekli doğru pokemonu bulmaya yönelticekler
Senin IV hesaplamaları tutmayacak gibi![]()
Güncelleme için indirme linki var mı iosta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel siteymis ???Benimkiler ayni hala, IV'leri degistirdiklerini sanmam, ki bu oyunun datasina bakanlar da oyle biseye rastlamamislar.
IV icin yeni site:
PokeAdvisor
Mukemmel bi site olmus, login yaptiktan sonra "Manager"a girip Pokemonlarina bakabiliyorsun IVler vs.
Koleksiyon Pokemonlarında (Raticate gibi) IV önemsiz, ama ilerde kullanacağını düşündüğün Pokemonlarda %80 üzerini hedeflemen isabetli olur.Güzel siteymis ������������������
Talha İV %80 ustu pokemonlarla uğraşalım mi yoksa min kaç olmalı sence.
Ben min %80 olanlarla uğraşmayı dusunuyorum onun altındakileri transfer sen ne düşünüyorsun bu konuda?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bluestack değil nox kuracaksınBluestacks kuramadım bilgisayara ya, kurdum daha doğrusu da sisteminiz güncellenmiş vs diye hata alıyorum bu işten anlayan var mı?
Bluestack değil nox kuracaksın
Yok direkt nox kur özel olarak geliştirildi zaten güncel apk'yı da indir uygulama içine at. Pc kapa aç tamamdır.onu kuralım bakalım bir yerden baktım bluestack diyordu ama
nasıl güncelleyeceğiz
Benimkiler ayni hala, IV'leri degistirdiklerini sanmam, ki bu oyunun datasina bakanlar da oyle biseye rastlamamislar.
IV icin yeni site:
PokeAdvisor
Mukemmel bi site olmus, login yaptiktan sonra "Manager"a girip Pokemonlarina bakabiliyorsun IVler vs.