Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Global wipe out da gelebilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nox'dan girdiğinde update istiyor sen update yaptın mı , herhangi bir sıkıntı var mı?
onca drogoniten var güçlülerde yetmiyormus gibi birde yuzde yuzluk drogonairin var.
:005:
ama doğru duzgun bi çarizard halen çıkmadı
Bence halledilir hepsi çünkü veritabanları çok açık bu tip şeylere.
Fikir güzel olsa da oyunun da ciddi manada eksikleri var gym olayı hala çok saçma işliyor, oyun hala bir çok noktada hata veriyor.
Hiç bir şeyi öngörmeden bu işe giriştiler ve böyle devam ederlerse oyunun çıkışındaki heyecan bir kaç aya hüsrana dönüşür.
O ifadeyi genel kullandım bu tip hileler hep kullanıcı içeriğindeki verilerle oynamakla alakalı nihayetinde ve buna göz göre göre izin veriliyor.Veritabanına nianticin kendi developerları bile erişemiyordur
Olay tamamen uygulama programı ile alakalı
Veritabanına göndereceğin veriyi manupüle edebilirsin ancak veritabanına müdahale edemezsin
Ayrıca nianticin bu apisi neden private değil de public anlamıyorum
Ağır ipnelik dönüyor bu işte
Veritabanına nianticin kendi developerları bile erişemiyordur
Olay tamamen uygulama programı ile alakalı
Veritabanına göndereceğin veriyi manupüle edebilirsin ancak veritabanına müdahale edemezsin
Ayrıca nianticin bu apisi neden private değil de public anlamıyorum
Ağır ipnelik dönüyor bu işte
Nest Pokemonlarının IV'leri çöp olur. Kısaca Charmander'ların bol olduğu bi yerde Charmander avlarsan en yüksek atk IV'si 3 olur.Günde en az 2 den fazla Charizard çıkıyor Milanda
Bir park var charmander cenneti
Şu olay düzelsin direk koordinatlarımı oraya taşıyacağım
Nest Pokemonlarının IV'leri çöp olur. Kısaca Charmander'ların bol olduğu bi yerde Charmander avlarsan en yüksek atk IV'si 3 olur.
Kodu çözmüşler koduklarım. :asd2:Neyi başardı la yeni bot mu yaptılar yine
Çözmemişler daha
![]()
Ama yol kat etmişler.
r/pokemongodev'dekiler işte.Bizim liderlerimiz onlar değil![]()
bİR KALKIŞMA MI VAR ARKADAŞLAR ?
pokemonları sokağa dökeyim mi?
2900 küsür snorlax var tank falan tanımaz valla..