Pokémon Go Başlığı

[h=2]Necronomicon - bugün saat 16:18[/h]@everyone Just to make sure. We just found the Unkown 6 Chunk nothing else. Its still takes more work. The api guys just know where to look now. Sorry for false Information!

Biraz daha zaman alacak gibi gözüküyor

Anladigim kadariyla bu yaptiklari sey basit bi olay Niantic icin. Bot/radarlar tekrar bi yol bulsalar ayni proseduru uygulamalari kisa bi ismis...

Oyunun %10'luk bi bolumunu cikardiklarini soyluyordu Niantic CEO'su mu ne. Bence oyunculari soyle bi 5-6 ay daha oyalayacak icerikleri vardir en az, ki daha legendary eventler vs olacak. Ama bu nearby olayi ve tabi botlar yuzunden oyunu su an birakan/birakacak olan kitlenin bi kismi tekrardan oyuna donmez diye dusunuyorum. Bu da onemli bi kayip.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Ben yaklasik 1 haftadan beri oynamıyorum ilk ciktiginda deli gibi oynuyordum 70-80 km yuruyup 20 level yapmistim baktim cogu kisi 20 levela bot sayesinde 1 gunde ulasmis bende bıraktım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gym'e bir bakıyorum adam level 37 olmuş,3400lük Droginite koymuş. Boku çıktı artık. İnşallah hile yapanların hepsi kalıcı ban yer.

Hile engellense bile hesaplara birşey olmaz merak etmeyin :asd22:

Hile olmasada insanlar bir şekilde 40 levele ulaşacaktı,gym olayını kökten değiştirmeleri lazım çok saçma çünkü

Bence gym leri de level olmalı

Misal 5 lvl gyme sadece 15-20 lvl pokemonlar girebilsin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ben daha Level 17'yim karşıma 1000'lik pokemon çıkmadı. 700'lük çıkınca üzüm, great ball ne varsa harcıyoruz.

Niantic'den Oyunculara Mesaj ~ 02.08.2016

Hepinizin bildiği gibi son zamanlarda Pokemon GO da bir kaç değişiklik yaptık.

- '3 adım izini' esas yapmak istediğimiz şey için sildik. Gerçek sistem yani bir çoğunuzun eğlendiği sistem çok karışık olmakla beraber bizim asıl yapmak istediğimiz şeyi karşılamıyordu. Bu özelliği geliştirdikçe sizi haberdar etmeye devam edeceğiz.

- Dünya çapındaki Pokemon GO oyuncularına getirmek istediğimiz kaliteye karışan üçüncü parti yazılımlarına erişimi kısıtladık. (pokevision gibi sitelerden bahsediyor)
Dünya çapında bir çok kullanıcı Pokemon GO oynamaya başladı ve henüz işimiz bitmedi. Evet, Brezilya, bu oyunu size getirmek istiyoruz (ve resmi olarak henüz gelmemiş olan diğer ülkelere de.)

Mesajlarınızı ve emaillerinizi okuduk, henüz oyunun resmi olarak ülkesinde çıkmamış kişilerin ve bu oyun içi özelliklerin olmayışından hayal kırıklığı yaşayan insanların olduğunu öğrendik. Bilmenizi isteriz ki oyunu dünya genelinde çıkarmak için ve oyunun devamlılığını sağlamak için deliler gibi saatlerce çalışıyoruz. Sosyal medyada bizden çok fazla birşey duymamanızın sebebi, çalışmaktan başımızı kaldıramadığımız içindir.

Ama sizi bilgilendirmek için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Güvende kalın, diğer oyunculara karşı nazik olun ve keşfetmeye devam edin. Pokemon GO takımı.

Eski oyunlar bunu katlar her türlü ya

Tek olayı dışarıda yürütmesi. Beni başka çeken bi tarafı yok
Fikir çok iyidi aslında da çok boktan uyguluyorlar. Çok efsane şeyler yapılabilirdi.

Mesela belirli özelliklere sahip adamın kendi gym i olabilirdi evinde işte gezenler o bölgeye rozet almaya falan gelirlerdi. Savaşlar için lig düzenlenebilirdi, stratejik savaşlar yapılabilirdi bir ton şey olurdu.

Eski tutan oyunların iyi taraflarını alabilirlerdi en azından.

Ne biçim açıklama bu. Oyunun içine edenlere ne yapacaksınız onu söyleseydin bari.

WORKING CHEAT/HACK METHOD 1:
1. Locate pokemon
Rare Pokemon Spawns
Poke Location
Rare Pokemon Spawns
https://pokesniper.boosting-service.de/

2. then you can snipe them by teleporting to the pokemon location
3. then start capture and teleport back to your original location
4. then throw the balls and capture

Game will think you captured the pokemon at your original location!
>>>>> you wont get a softban! <<<< HAPPY HUNTING!
(you need a fake gps software to teleport)
:hat:

Nox kullanlar için güzel taktikler vericem

Şimdi soft bandan kaçış noktasını göstericem ban alırsanızda sıkıntı değil çözümü var

Nasıl bot olmadan iyi pokemon yakalarız hemen anlatıyorum;
Rare Pokemon Spawns
See live Pokemon on a map &#8212; Skiplagged

Bu iki siteden pokemonları buluyoruz.Bulduğumuz noktaya ışınlanıyoruz pokemon geliyor karşımıza pokemona tıklıyoruz burası önemli

Poke topu atmadan eski yerimize ışınlanıyoruz sonra pokemonu yakalıyoruz :)

Noxda güzel özellikler var diyelim ki bunu kullandınız yinede soft ban yediniz

Orda aşagıdan 4. sü script maker mı ne öyle bişi yazıyo.Orda scripte giriyosun kaydete basıyosun yada f2 seçenekler orada çıkıyor zaten

Pokestopu çeviriyosun açıp stopa basıyosun.Sonra çalıştırınca o kendi kendine sürekli pokestop döndürüyo yada poketopu atmayı da kaydedebilirsin

Mesela ABRA GREAT dersin adına abraya attıgın bi great olanını kaydedersin,her abra cıkısında great atar direk tek topta

o script i çalıştırırsan yada ne biliyim W W W W W yapıyosun dümdüz gidiyo sonsuza kadar

Kısacası makro yaptıgın herşeyi kaydedebilirsin

Bot gelmezse bunlar önemli bilgiler aklınızda bulunsun

Nox kullanlar için güzel taktikler vericem

Şimdi soft bandan kaçış noktasını göstericem ban alırsanızda sıkıntı değil çözümü var

Nasıl bot olmadan iyi pokemon yakalarız hemen anlatıyorum;
Rare Pokemon Spawns
See live Pokemon on a map — Skiplagged

Bu iki siteden pokemonları buluyoruz.Bulduğumuz noktaya ışınlanıyoruz pokemon geliyor karşımıza pokemona tıklıyoruz burası önemli

Poke topu atmadan eski yerimize ışınlanıyoruz sonra pokemonu yakalıyoruz :)

Noxda güzel özellikler var diyelim ki bunu kullandınız yinede soft ban yediniz

Orda aşagıdan 4. sü script maker mı ne öyle bişi yazıyo.Orda scripte giriyosun kaydete basıyosun yada f2 seçenekler orada çıkıyor zaten

Pokestopu çeviriyosun açıp stopa basıyosun.Sonra çalıştırınca o kendi kendine sürekli pokestop döndürüyo yada poketopu atmayı da kaydedebilirsin

Mesela ABRA GREAT dersin adına abraya attıgın bi great olanını kaydedersin,her abra cıkısında great atar direk tek topta

o script i çalıştırırsan yada ne biliyim W W W W W yapıyosun dümdüz gidiyo sonsuza kadar

Kısacası makro yaptıgın herşeyi kaydedebilirsin

Bot gelmezse bunlar önemli bilgiler aklınızda bulunsun
ben nox'ta yumurta kasıyordum ama bazen denizde kayboluyordu , yine de baya yumurta kasıyordu 5km lik.. daha bot falan yoktu oyunca.

hatta 4 lü poksetoplar için macro yazmıştım kendisi pokestopları topluyordu.

Geri
Üst Alt