Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
oha barbaranın cakması varmış
çinliler bile bu kadar benzer çakma yapamamıştır , ana babasını kutlamak lazım
belki de makyaj şeysidir tabi bilemem veyahut efekt falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha barbaranın cakması varmış
Bi süre yazama sen kimle dalga geçmeye çalıştığını anla iyiceNe yazım reys aşkım mı yazım ?
Bunu biliyorum ama suistimal edilir olmazadminim çakmasının fotolarını kullansak sıkıntı çıkar mı , myc yemeyelim
SEMA KUMBASAR (@semakumbasarr) • Instagram photos and videos
Bunu biliyorum ama suistimal edilir olmaz![]()
Hadi yapta ihraç edeyim uğraştırma beniOha olum süresiz ne adasads
ulan hemşo
Hazır üyeler görmez iken bir ikisine sövsem mi![]()
40 kusur pokemon denk geldi bugun en zoru halen zubat. ya kaçıyor ya topu geri fırlatıyor.
baya bereketli gündü.merkezi yerlerde veya sahillerde akıyor. tek ukte deniz ejderi olan nadir pokemon kaldı istediğim haritada gözüksede bulamadım. gerçi millette ganidir.
bugun oyun gıtmedımı yav
Nasıl gitmedi la bizde bayağı süre yoktuhiç gitmedi bende. 2defa şarj ettim teli bitene kadar çalıştı hep
Nasıl gitmedi la bizde bayağı süre yoktu
O kadar uyanikmisin la senkonumu farklı yerlerde gosterıp pokemon yakalasam
İlk sezon hariç hiçbiri taşla gelişmiyor. Umbreon (gece) ile Espeon (gündüz) mutlulukla, Leafeon ve Glaceon özel bölgelerde (Mossy Rock ve Icy Rock), Sylveon da Fairy type saldırı bilirken 2<3 affection'ı varsa gelişiyor.vay be :005:
bu eevee nin son sezonlarında değişime uğradığı diğer haller çok acayip.
![]()
favorim umbreon. son sezonlardaki halleri için farklı taşlara ihtiyacı var direkt o hale gelemiyor