Pokémon Go Başlığı

Furkan iyi mi böyle? Biz görüyoruz ne yazdığını sadece memnun musun :D

Oha olum süresiz ne adasads
ulan hemşo :D

Hazır üyeler görmez iken bir ikisine sövsem mi :D

40 kusur pokemon denk geldi bugun en zoru halen zubat. ya kaçıyor ya topu geri fırlatıyor.
baya bereketli gündü.merkezi yerlerde veya sahillerde akıyor. tek ukte deniz ejderi olan nadir pokemon kaldı istediğim haritada gözüksede bulamadım. gerçi millette ganidir.

40 kusur pokemon denk geldi bugun en zoru halen zubat. ya kaçıyor ya topu geri fırlatıyor.
baya bereketli gündü.merkezi yerlerde veya sahillerde akıyor. tek ukte deniz ejderi olan nadir pokemon kaldı istediğim haritada gözüksede bulamadım. gerçi millette ganidir.

bugun oyun gıtmedımı yav

Pokemonların büyük çoğunluğunu transfer ettim ben.1'er tane bıraktım hemen hemen.Gelen candylerle CPsi yüksek olanları evrimleştireceğim.

baya ciddiye alıp kosturan oraya buraya telı tutup gezen var.

konumu farklı yerlerde gosterıp pokemon yakalasam

Beyler birden cocukluguma döndüm, gece seyahatine cikayim dedim. Bizim semtten baslayip 3 Kilometre yol yaptim, bir kac tane yakaladim. poke topunu yattara gibi atiyorum mubarek, vurdugumu tuttum. Ama pek birsey de denk gelmedi. Hele o koku, sanki pokemon kaciriyor, koku bitince 3 tane birden geldigi bile oldu. Gastly, Mauzi, Zubat, Pidgey yakaladim, bir tane pidgeyi pidgeotto yaptim, felan filan. Ve bol bol fare yakaladim, lanet olasi fare yakalamkdan, cigerim soldu. Farelerden birini de büyüttüm.
5 levele vardim, birden özgüven patlamasi geldi, dedim pokemonlara mevzu var, ciktim, gittim en yakin arenaya. Üzerinde bir Magmar vardi, ama aslanlarima güveniyordum. Haydi aslanlarim diye, yolladim üzerine. tekme tokat, bütün pokemanlarimi hastanelik etti, ayaklarimi, ellerime verdi pusht, ne ugradigima sasirdim. Bir kere de benimkiler vursun dedim, acimadi pusht.

Ben bu oyunu birakiyorum beyler.

a2b80988fa327d2b9582053c56cd15d0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

vay be :005:
bu eevee nin son sezonlarında değişime uğradığı diğer haller çok acayip.
latest

favorim umbreon. son sezonlardaki halleri için farklı taşlara ihtiyacı var direkt o hale gelemiyor

Son düzenleme:
vay be :005:
bu eevee nin son sezonlarında değişime uğradığı diğer haller çok acayip.
latest

favorim umbreon. son sezonlardaki halleri için farklı taşlara ihtiyacı var direkt o hale gelemiyor
İlk sezon hariç hiçbiri taşla gelişmiyor. Umbreon (gece) ile Espeon (gündüz) mutlulukla, Leafeon ve Glaceon özel bölgelerde (Mossy Rock ve Icy Rock), Sylveon da Fairy type saldırı bilirken 2<3 affection'ı varsa gelişiyor. :D

Geri
Üst Alt