Pokémon Go Başlığı

senin orada pek fazla pokestop yok mu ? Bende pokestop bol, pokemon yok. Gecen 100 tane poketopu cöpe attim, canta doldu diye.

var hacım da işte birinden diğerine gidip gelene kadar arada çıkan iyi pokemonlar ziyan oluyor.

bcbe0974ea19ca95f143018fd5908ffa.jpg

Su olay cozulse iyi olcak. 3 kez daldim yendim ama wedley ve bu vitaminsizle gymin sahibi adam halen

bcbe0974ea19ca95f143018fd5908ffa.jpg

Su olay cozulse iyi olcak. 3 kez daldim yendim ama wedley ve bu vitaminsizle gymin sahibi adam halen
Aynen bu durum sinir bozucu. Kaç defadir bu şekilde kalıyorum rakibin o son azıcık cano gitmiyor. Oyundan çıkıp tekrar gidiyorum hala gym onlarda???

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2,5 ve 10 kilometrelik yol kat etmemizi isteyen yumurtalar var.Oyun açık bir şekilde bu mesafelere ulaşmamız gerekiyor ulaşınca içinden pokemon çıkıyor.Yumurtaların km'sine göre içinden çıkan pokemonun iyi olma olasılığı artıyor.

Çok teşekkür ederim, peki yumurtalar nasıl ediniliyor?
Oyuna dün akşam başladım bu arada pek bilgim yok. Çok da ilgilenemedim daha 6-7 tane yakaladım.

Luck egg verdi actım 30 dk verdi nasıl kullanılıyor bu acil yazın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biri bana yumurta olayını anlaşılır bir şekilde anlatabilir mi? :D
Harita da pokestop noktaları var (mavi noktalar) oralara gidince sana pokitop, can arttırıcı yada yumurta gibi itemler veriyor. Onların üzerine tıklayınca envanterine geçiyor. Sonra oyuna girince pokitopa tıkla(orta altta) sonra sol atta Pokemon yazar yere tıkla sağ ust kosede yumurta yazan sekme var ona girince aldığın yumurtalar çıkıyor. Sonra yumurtaya tıkla start de ve kuluçkaya yatır. Yumurtaların altında km leri var 2/5/10 km şeklinde hangisine start dediysen o kadar km yurumen lazım. Km ye ulaşınca yumurta ekrana çıkıyor sende sadece tikliyorsun o kadar. İçinden şansına gore iyi Pokemon çıkıyor.

Üzüm ne işe yarıyo

Üzüm ne işe yarıyo

Pokemon yakalarken sağ altta cantaya tıkla üzümü Pokemon ver yakalamasi daha kolay oluyormuş ama garanti değil denedim pokitopa kafa attı yine?

Harita da pokestop noktaları var (mavi noktalar) oralara gidince sana pokitop, can arttırıcı yada yumurta gibi itemler veriyor. Onların üzerine tıklayınca envanterine geçiyor. Sonra oyuna girince pokitopa tıkla(orta altta) sonra sol atta Pokemon yazar yere tıkla sağ ust kosede yumurta yazan sekme var ona girince aldığın yumurtalar çıkıyor. Sonra yumurtaya tıkla start de ve kuluçkaya yatır. Yumurtaların altında km leri var 2/5/10 km şeklinde hangisine start dediysen o kadar km yurumen lazım. Km ye ulaşınca yumurta ekrana çıkıyor sende sadece tikliyorsun o kadar. İçinden şansına gore iyi Pokemon çıkıyor.

ARO kardeşim be.

cb62422c6c79fdbba7b4215268d329ef.jpg

1dc3a8777cf1e14e85ca0ca4ddb4da49.jpg
ff8fca4b26de5cfda50fac00e79732b2.jpg

Gereksizleri temizledim odish evrim gecirdi picigetonun son evrime erismesi icin son 4 pici lazim. Genede baya yetersiz bi liste. 1000kusurluk snorlax gordukten sonra normal tabi

edit. machop ve venonat 5lik yumurtadan çıktı.

Son düzenleme:
Benim sayin @Talha Küllü hocama bir sorum olacakti.

Optimum farm mantigini kuramadim kafamda. Simdi mesela elimde bir Raticate var ellerinden oper 309 combat power a sahip. Bildigimiz uzere level atladikca daha yuksek cp lileri bulmak mumkun. Bir yandan yakalama eylemi de su yakmiyor. Simdi ben gorece yuksek bir cp ye sahip bu hayvan hali hazirda dururken Rattata gorursem ne yapmaliyim.

Yakalayip biriktirip yarin bir gun yuksek cpli bir tanesini evrimlestirmek uzere saklamali miyim? Yoksa poketoplari boyle bir deneme ugruna harcamaya degmez mi?

Mesela Fearow var 50 kusur cpli, Spearow var 95 cpli o soru isareti degil. Spearow buldukca toplayip adam gibi bir Fearow elde etmeye cabalarim.

Ancak son hale evrimlesmis biri simdilik yeterli cp ye sahipse uzerine cok da ugrasmamak ki lazim?

Bir de yakalayip power up yapmada kullanma var tabii o da bir ihtimal ama ne zaman yapmali.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pokemon'un profilini açtığında CP'nin altında bi yarım daire var ya. O, Pokemon'un potansiyelini ne kadar doldurduğunu gösterir kaba tabirle.

309 Raticate o yarım dairenin %60'ını falan doldurmuştur tahminimce, ona baya bi "Power Up" harcaman gerekir, yani Rattata candy ve Stardust. Ama atıyorum 200 Rattata buldun, o potansiyelinin nerdeyse sonuna kadar doldurmuştur. Onu geliştirdiğinde CP'si 500 hatta 600 civarında bile olabilir, bu da demek oluyor ki daha az candy ve stardust harcayacaksın.

Ben bu durumlarda Raticate'i gönderip Rattata'yı tutuyorum, sonra da geliştiriyorum. Çünkü stardust bence Poketoplarından da candyden de daha önemli, özellikle birsürü Pokemon'u power up yapıyorsan ihtiyacın olur. 300'lük Raticate'e stardust yetmez.

Eyyorlamam bu kadar.

Bu Gym isleri harbiden sinir bozucu, sürekli kus yakaladigim icin, bu laneti, sansa cevirip, 600cp üstüne kastim bir tane pidgeotomu... Aslan parcasi ile, arkamda bir kan izi biraktim. Ama bir cok arenada olaylar sinir bozucu. cok bug var orada... Ya son cani kaliyor, yada bazen direk cikiyor, girdigi gibi. 5-6 kale fetih ettim, heryere bir pokemon biraktim, oysaki en az 14 tanesini indirmistim... ben sadece hakkim oldugunu istiyorum, isyanim onadir.

Geri
Üst Alt