- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Son durum:
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 dakka boyunca 2xXP veriyor. Pokemon yakaladığında 100XP yerine 200XP veriyor örnek olarak.Luck egg verdi actım 30 dk verdi nasıl kullanılıyor bu acil yazın
Sent from my iPhone using Tapatalk
nerede buldunuz lan bu kadar pokemonu parkta camii önününde yolda yok bunlardan. pidgey, rattata kaynıyor.
Organik mi yoksa endüstriyel yumurta mı?Biri bana yumurta olayını anlaşılır bir şekilde anlatabilir mi?![]()
Şino ma candy lazım.
![]()
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Tane tane anlat kac yasinda adamim ben.Pokemon'un profilini açtığında CP'nin altında bi yarım daire var ya. O, Pokemon'un potansiyelini ne kadar doldurduğunu gösterir kaba tabirle.
309 Raticate o yarım dairenin %60'ını falan doldurmuştur tahminimce, ona baya bi "Power Up" harcaman gerekir, yani Rattata candy ve Stardust. Ama atıyorum 200 Rattata buldun, o potansiyelinin nerdeyse sonuna kadar doldurmuştur. Onu geliştirdiğinde CP'si 500 hatta 600 civarında bile olabilir, bu da demek oluyor ki daha az candy ve stardust harcayacaksın.
Ben bu durumlarda Raticate'i gönderip Rattata'yı tutuyorum, sonra da geliştiriyorum. Çünkü stardust bence Poketoplarından da candyden de daha önemli, özellikle birsürü Pokemon'u power up yapıyorsan ihtiyacın olur. 300'lük Raticate'e stardust yetmez.
Eyyorlamam bu kadar.

Fiskiyeleri değerlendir agaTane tane anlat kac yasinda adamim ben.
Mesela tablo bu. Ben mankey bulunca ne yapayim. (Fark ettigin uzere oyunu cozmek icin baya dust harcadim ben baslarda.)
A) al transfer et power up la potansiyeli fulle
B) yuksek cp cikinca sakla. Digerlerini transfer et, tekrar evrime sokarak daha yuksek bir primape bekle onu power up yap sonra.
C) simdilik ona poketop harcama once olmayanlara odaklan.
Gerci bu biraz oyun tarzidir. Ben gym dovusunden once cesit kasmak istiyorum o yuzden poketop harcamadan devam daha mantikli geliyor.
2. Gunum bugun ama ankara su pokemonlari acisindan baya kisir bilmiyorum nerden bulacam.
![]()
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çermelonu sonunda çarizarda evrimleştirdim ama iyice sözümü dinlememeye başladı. acil buz pokimonu lazım bişey deniycem