Pokémon Go Başlığı

Ulan yumurtadan bile ratata çıktı pokemondaykende sevmezdim bıktım yav

zubats-zubats-everywhere.jpg

Pokemon yakalarken otoyolu birbirine kattı

Pokemon-yakalarken-otoyolu-birbirine-katti85377_0.jpg

ABD’de bir sürücü, otoyolda araç kullanırken Pokemon yakalamak için aniden duruyor ve büyük bir kazaya sebebiyet veriyor. Sürücü ifadesinde, Pokemon yakalayabilmek için her türlü riski göze almanız gerektiğini belirtmiş.

Arkadaşlar pokamon yakalama taktigi veriyorum otoyolda araba ile 120 km hızla gıttıkten sonra ani fren yapın etrafta aniden 5 6 tane pokemon beliriyor iyi şanslar

Su gps cekmiyor galiba arabada bazen. iki tane 10 kmlik yumurta vardi, birinde 1, digerinde 2 kilometre kalmisti. Kac kilometre yol gittim mekane, geldim, ancak bir tanesi patladi. Digeri bari, son metreleri eve yürürken olur dedim, akküm bitti. Eve vardigimda daha 100 metre kaldigini görüyorum. Ulan yorgun argin geldik, simdi bir 100 metre daha yapacagiz. Umarim bir hafta icinde, herzamanki gibi sikilirim bu deli oyundan.

cikiyorum, umarim yumurtadan bu saaten den sonra adam gibi birsey cikar

0dd0b1-1468207814.png

57e1a3-1468207850.png

06dcbf-1468207904.png

93d872-1468207922.png

Bombos... Su son iki yumurta biraz kurtardi. Yoksa hepsi fare, yada kus. Kuslar hic degilse, en sevdigim pokemonlardan birine evriliyor yakaladikca. Fareler ise tam bela, topluyorum topluyorum, evriyorum artik EP kasmak icin. Telefonum fare boku koktu... Bizim semtde sadece fare var.

Su gps cekmiyor galiba arabada bazen. iki tane 10 kmlik yumurta vardi, birinde 1, digerinde 2 kilometre kalmisti. Kac kilometre yol gittim mekane, geldim, ancak bir tanesi patladi. Digeri bari, son metreleri eve yürürken olur dedim, akküm bitti. Eve vardigimda daha 100 metre kaldigini görüyorum. Ulan yorgun argin geldik, simdi bir 100 metre daha yapacagiz. Umarim bir hafta icinde, herzamanki gibi sikilirim bu deli oyundan.
Arabada giderken saymiyor km. İlla yuruyeceksin.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Pokemonları Power up etmenin sınırı var mı? Yoksa yakaladıklarımızı istediğimiz gibi geliştirebiliyor muyuz?

Geri
Üst Alt