- 10 Nisan 2013
- 58.453
- 41.597
- 3.943
Ulan yumurtadan bile ratata çıktı pokemondaykende sevmezdim bıktım yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rattata çıkıp duruyor hiç yorma kendini. bir de 400 metre yürüyorsun 100 metre anca sayıyor.cikiyorum, umarim yumurtadan bu saaten den sonra adam gibi birsey cikar
rattata çıkıp duruyor hiç yorma kendini. bir de 40 metre yürüyorsun 100 metre anca sayıyor.
piyasayı işsiz talha sömürüyor anlaşılan.kardes, su farelere lanet olsun. Bari ikinci yumurtadan da evoli cikti, bir tanesini buzlu, digerini simsekli yaptim. Onun disinda sokakda karsilastigim 4-5 pokemon tirt...
piyasayı işsiz talha sömürüyor anlaşılan.
efsunlu da olabilir.yada yasadigi toprak bereketli. Bizimkisi lahm cukuru heralde.
Son 3 gündür gece çıkıp 3-4 saat arabayla dolanıyoruz. Güzel oluyor.piyasayı işsiz talha sömürüyor anlaşılan.
al bi vulpix daha birlikte mi çıktınız naptınız. bugun hiç belirtmedim ama benim pikachum var
Arabada giderken saymiyor km. İlla yuruyeceksin.Su gps cekmiyor galiba arabada bazen. iki tane 10 kmlik yumurta vardi, birinde 1, digerinde 2 kilometre kalmisti. Kac kilometre yol gittim mekane, geldim, ancak bir tanesi patladi. Digeri bari, son metreleri eve yürürken olur dedim, akküm bitti. Eve vardigimda daha 100 metre kaldigini görüyorum. Ulan yorgun argin geldik, simdi bir 100 metre daha yapacagiz. Umarim bir hafta icinde, herzamanki gibi sikilirim bu deli oyundan.
Ne için?2. pokemon yasağı derhal çıkmalı![]()
Ne için?