Pokémon Go Başlığı

2 pokemon gösteriyor ama yakaladığım charmander listede gözükmüyor, sadece balbasur var. @Emrah Yıldırım @Osman SEDEN

2602c654843ee0fa0fcfaa17360254ed.jpg

orada o sayı gözüküyor ise zamanla gelir reis. kapat aç ya da bekle. ilkkez böyle bişey görüyorum ama listede sayı olarak gözüküyorsa zamanla kendiside gözükür bence

0dd0b1-1468207814.png

57e1a3-1468207850.png

06dcbf-1468207904.png

93d872-1468207922.png

Bombos... Su son iki yumurta biraz kurtardi. Yoksa hepsi fare, yada kus. Kuslar hic degilse, en sevdigim pokemonlardan birine evriliyor yakaladikca. Fareler ise tam bela, topluyorum topluyorum, evriyorum artik EP kasmak icin. Telefonum fare boku koktu... Bizim semtde sadece fare var.

Adem birde sürekli şikayet edip duruyorsun daha canımızı mı alacaksın be brader? efsane su ejderini bile bulmussun. gel bir de elimden pikachum ve haunterımı al bi onlar eksik gözüküyor sende

o gölgesi gözüküpte gölgenin altındaki adımları takip edip karşılaştığım pokemon olmadı daha. gölge işini daha çözemedim.önceki akşam dev gibi venuzar çok yakın gözüksede bulamadım.
ya gölge takip etme işi tam oturmadı tam sürümde düzelecek ya da ben nasıl takip edileceğini henüz anlayamıyorum.

bir de sağda solda çalı çırpının uçuşması var. millet onu da çok merak ediyor. rivayet o ki o uçuşan çalı çırpıya çabuk varırsan evrim geçirmiş bir pokemon bulacaksın.

Gölge ve adım olayını ben de anlayamadım. Mantıken gölge -> çevrede bu var. Adımlar küçüldükçe de yaklaşıyorsun demek olması lazım. O gölgelerde Charmeleon, Hitmonlee, Pikachu falan görüyorum ofisin buralarda ama yalan dolan hiç biri yok.

Yaprak olayı da kolpa duruyor. Tam üzerine gitsen bile bir şey çıkmıyor. Random gibi.

Gölge ve adım olayını ben de anlayamadım. Mantıken gölge -> çevrede bu var. Adımlar küçüldükçe de yaklaşıyorsun demek olması lazım. O gölgelerde Charmeleon, Hitmonlee, Pikachu falan görüyorum ofisin buralarda ama yalan dolan hiç biri yok.

Yaprak olayı da kolpa duruyor. Tam üzerine gitsen bile bir şey çıkmıyor. Random gibi.

madem okadar yakınsa koku atarım gölgesi gözüken gelir dedim ama gene olmadı. koku atıncada tesadüfen şansa pokemon geliyor. zamanla hepsi oturur heralde ya. tek isteğim hesaplar sıfırlanmaz umarım.herkes bukadar kastı bu sürümde online kafa topunda olduğu gibi tam sürüme geçip hesaplar sıfırlanınca sıkıntı ozaman başlar

Oyunu nintendo platformuna taşımaları daha iyi olur aksi takdirde telefon pilleri 2 ayda bir değişir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o gölgesi gözüküpte gölgenin altındaki adımları takip edip karşılaştığım pokemon olmadı daha. gölge işini daha çözemedim.önceki akşam dev gibi venuzar çok yakın gözüksede bulamadım.
ya gölge takip etme işi tam oturmadı tam sürümde düzelecek ya da ben nasıl takip edileceğini henüz anlayamıyorum.

bir de sağda solda çalı çırpının uçuşması var. millet onu da çok merak ediyor. rivayet o ki o uçuşan çalı çırpıya çabuk varırsan evrim geçirmiş bir pokemon bulacaksın.
Uçuşan yapraklar orada pokemon olduğu anlamına geliyormuş reis sözde... o değil de benim charmanderi yediler resmen

Exeggcute yakaladim cpsi iyi gibi geldi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ar modunu kullanrken sorun yaşayan var mı ? Birde oyun su gibi sarj yiyor batery saver tikini işaretledim ama nafile gene çok yiyor. :D

Dragonair buldum cp de bayağı iyimis?

8940c1a7856ed6dc9456849660d63095.jpg

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Level 10'a geldiginde falan bulursun 150-300 arasi CP. Su ana kadar buldugum en yuksek 737CP Scyther, Level 14'ken buldum.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

O zaman şu anda 80cp li pokemonları geliştirip evolve etmenin manası var mı sence?

Oha o cpler ne öyle ya ben en fazla 145 cpli pinsır buldum.Bu cp olayının hilesi hurdası bir sırrı falan mı var.Kimi görsem 300 500 hep :D
Hile varmıdır bilmiyorum gerçi olsada kullanmam da, karşıma çıkıyor arada bir böyle yuksekler ama genelde 100-200 arası çoğunlukta. Belki seviyeye alakalıdır.

Hile varmıdır bilmiyorum gerçi olsada kullanmam da, karşıma çıkıyor arada bir böyle yuksekler ama genelde 100-200 arası çoğunlukta. Belki seviyeye alakalıdır.

Anladım sende vakit çok yakaladıkça power up diyosun onlara

Bayramda musaitim birde erteledigim yuruyusleri yaptım. Gün içinde de arabayla seyahatim çok olduğu için ara ara bakıyorum.

Bende çağrı merkezindeyim sürekli gözüm kayıyor.Laf yemezsek iyidir.Bela oldu başıma bildiğin bağımlı etti birçogumuzu

cs6eglq8b0akv9zxkknz.jpg

Pokemon için Drone mu alsak ne yapsak :asd22::asd22:

Son düzenleme:
Herkes Pokemondan nasıl bu kadar anlar oldu ya biz de Pokemon izledik ama aklımızda Pikachu, Balbazar, Charmender kaldı sadece.

{taptap}

Geri
Üst Alt