Pokémon Go Başlığı

Son durum:

c2c74db3df16d867daadf164cbc1f0a5.jpg

cfe0b51617b94f8eabe23bdcd4e38265.jpg

b8a6cdf7f1c0e07df3cd00fc53b23034.jpg

2a3d78780bb516cf380ff756246ff202.jpg

b322998fc5ae91ebbabc55c2849ae1fe.jpg

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

nerede buldunuz lan bu kadar pokemonu parkta camii önününde yolda yok bunlardan. pidgey, rattata kaynıyor.

Biri bana yumurta olayını anlaşılır bir şekilde anlatabilir mi? :D
Organik mi yoksa endüstriyel yumurta mı?
Serbest dolaşan tavukla çiftlik tavuğu da farkediyor

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Şino ma candy lazım. :(

fcf709796ae9d69ce8cc1f4841372148.jpg

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Adamın birini şişli cocuk büro önünde pokemon avlamaya calısıyorlar diye gözaltına almıslar aman dikkat arkadaşlar :asd22:

Arkadaşlar bu pokemonlari nasil power up yapiyoruz ben bi kere yapiyorum sonra daha fazla yukseltemiyorum

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pokemon'un profilini açtığında CP'nin altında bi yarım daire var ya. O, Pokemon'un potansiyelini ne kadar doldurduğunu gösterir kaba tabirle.

309 Raticate o yarım dairenin %60'ını falan doldurmuştur tahminimce, ona baya bi "Power Up" harcaman gerekir, yani Rattata candy ve Stardust. Ama atıyorum 200 Rattata buldun, o potansiyelinin nerdeyse sonuna kadar doldurmuştur. Onu geliştirdiğinde CP'si 500 hatta 600 civarında bile olabilir, bu da demek oluyor ki daha az candy ve stardust harcayacaksın.

Ben bu durumlarda Raticate'i gönderip Rattata'yı tutuyorum, sonra da geliştiriyorum. Çünkü stardust bence Poketoplarından da candyden de daha önemli, özellikle birsürü Pokemon'u power up yapıyorsan ihtiyacın olur. 300'lük Raticate'e stardust yetmez.

Eyyorlamam bu kadar.
Tane tane anlat kac yasinda adamim ben.

Mesela tablo bu. Ben mankey bulunca ne yapayim. (Fark ettigin uzere oyunu cozmek icin baya dust harcadim ben baslarda.)

A) al transfer et power up la potansiyeli fulle
B) yuksek cp cikinca sakla. Digerlerini transfer et, tekrar evrime sokarak daha yuksek bir primape bekle onu power up yap sonra.
C) simdilik ona poketop harcama once olmayanlara odaklan.

Gerci bu biraz oyun tarzidir. Ben gym dovusunden once cesit kasmak istiyorum o yuzden poketop harcamadan devam daha mantikli geliyor.

2. Gunum bugun ama ankara su pokemonlari acisindan baya kisir bilmiyorum nerden bulacam.

4852e0965a8758257a07a442bde61e45.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aglıcam yav evde pikacu gördüm 3 ayak işaretli dışarı aramaya cıktım 1 ayak kaldı az daha ilerledim kayboldu
9a44ab461d663dd720d1226dc405d286.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Talha Küllü

Reis şimdi elimde Geodude var 234Cp ve 58Cp li Graveler var. Ben Graveleri evrim geçirtmek yerine Cp si max az kalan Geodude'yi evrim geçirtiyorum ve kalan kısmıda stardust ve candy ile cp ye kasıyorum. Genel anlamda böyle evrim geçirtiyorum. Sence böyle mi daha mantıklı yoksa zaten evrim geçirmişi varken cp si düşük olsada onun üzerinden mi gitsem?

Yalnız ekran görüntlerinin hepsinde şarj yüzdesi hep düşük. Acayip şarj gidiyor :D:D:D

Powerbank ile dolaşıyorum yorulunca şarj da bitiyor :)

çermelonu sonunda çarizarda evrimleştirdim ama iyice sözümü dinlememeye başladı. acil buz pokimonu lazım bişey deniycem

Togepi bulan var mı?

Tane tane anlat kac yasinda adamim ben.

Mesela tablo bu. Ben mankey bulunca ne yapayim. (Fark ettigin uzere oyunu cozmek icin baya dust harcadim ben baslarda.)

A) al transfer et power up la potansiyeli fulle
B) yuksek cp cikinca sakla. Digerlerini transfer et, tekrar evrime sokarak daha yuksek bir primape bekle onu power up yap sonra.
C) simdilik ona poketop harcama once olmayanlara odaklan.

Gerci bu biraz oyun tarzidir. Ben gym dovusunden once cesit kasmak istiyorum o yuzden poketop harcamadan devam daha mantikli geliyor.

2. Gunum bugun ama ankara su pokemonlari acisindan baya kisir bilmiyorum nerden bulacam.

4852e0965a8758257a07a442bde61e45.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiskiyeleri değerlendir aga

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musluktan mewtwo çıktı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt