Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
valla burda emo/gothic kizlar kayniyor, cinlileri saymiyorum anime tarzinda...
Gotta catchem all too yani
Gotta catchem all too yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş sonrası düşen hp'yi arttırır.Şu potionlar ne işe yarıyor yahu sürekli silerek azaltıyorum onları yer kaplıyor çantada, poke toplarına yer kalmıyor![]()
Kanada?valla burda emo/gothic kizlar kayniyor, cinlileri saymiyorum anime tarzinda...
Gotta catchem all too yani![]()
Bu arada ÖNEMLİ TAVSİYE
Hemen XP, dolayısıyla da Level kasmak istiyosanız şu öneriyi okuyunuz:
60-70 tane Pidgey'niz olsun, 70 diyelim hadi. 840 tane de Pidgey Candy'niz olsun. Pidgey, evrim geçirtmesi nisbeten kolay olan Pokemonlardan biri. Sadece 12 candy istiyor ve her yerde varlar.
Bunlar elinizde olunca Lucky Egg açın, yarım saat boyunca hepsine teker teker evrim geçirtin. Evrim başı 500XP veriyor normalde, Lucky Egg ile ise de 1000 XP. 30 dakkada bi sıkıntı yaşamazsanız 50-60 tanesine evrim geçirecek vakti bulmuş olursunuz, bu da en az 50,000 XP demek. Birkaç level atlamış olursunuz böylece, level atlamak = daha iyi Pokemon bulmak.
Bende Lucky Egg yok, kullanmadım da. Herkese gelmiyor mu yoksa bulmak mı gerekiyor? Potion, Revive ve İncense ne işe yarıyor bu arada? Bir de bende yumurta yok millet nereden buluyor anlamadım.

Ankara'da su pokemonu yok resmen yok. Pokedex bomboş kalıyor onlar olmayınca. Magikarp'a bile razıyız değil Staryu'lar, Goldeen'ler.
Yumurtadan Krabby çıktı o var sadece. Bir de sabah ofisin önünde Omanyte yakaladım ama o da Rock/Ice su değil esasen.