Pokémon Go Başlığı

valla burda emo/gothic kizlar kayniyor, cinlileri saymiyorum anime tarzinda...

Gotta catchem all too yani :D

Hitmonchan yakaladım :D Çok güçlü değil (337) ama en sevdiğim pokemonlardan biriydi o yüzden sevindim.

Golem-Onix-Charizard-Hitmonchan-Nidoking-Scyther en sevdiklerim bunlar. Hitmon tamam, Golem ve Nidoking yolunda iyi gidiyorum. Onix'i de nearby'da çok görüyorum ama hiç denk gelmedim. Scyther yok ortada.

Bu arada şu anda nearby'da Chansey gözüküyor. Bildiğim kadarı ile hayli nadir ama çıkıp arayamam açıkçası. Akşam olsaydı arabayla bir tarardım yöreyi :D

Bu arada ÖNEMLİ TAVSİYE

Hemen XP, dolayısıyla da Level kasmak istiyosanız şu öneriyi okuyunuz:

60-70 tane Pidgey'niz olsun, 70 diyelim hadi. 840 tane de Pidgey Candy'niz olsun. Pidgey, evrim geçirtmesi nisbeten kolay olan Pokemonlardan biri. Sadece 12 candy istiyor ve her yerde varlar.
Bunlar elinizde olunca Lucky Egg açın, yarım saat boyunca hepsine teker teker evrim geçirtin. Evrim başı 500XP veriyor normalde, Lucky Egg ile ise de 1000 XP. 30 dakkada bi sıkıntı yaşamazsanız 50-60 tanesine evrim geçirecek vakti bulmuş olursunuz, bu da en az 50,000 XP demek. Birkaç level atlamış olursunuz böylece, level atlamak = daha iyi Pokemon bulmak.

Bende Lucky Egg yok, kullanmadım da. Herkese gelmiyor mu yoksa bulmak mı gerekiyor? Potion, Revive ve İncense ne işe yarıyor bu arada? Bir de bende yumurta yok millet nereden buluyor anlamadım.

Revive ölüyü canlandırır. Potion healthi arttırır. Incense koku yayarak etraftaki pokemonları çeker.

Etrafta çok iyi türler varsa incense açmak çok faydalı.

Ya benim ekran çok ısınıyor.Elimde gümleyecek diye tırsıyorum oyunu oynarken

şaka maka
büyük gsc forumunuda
kaybettik

allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim

incense kullanıldığında dolaşarak arama yapmayın pokemonun bol olduğu sabit bir yerde beklemeniz gerekiyor. yani sen kaçarken pokemon seni kovalamaya çalışmasın.

Bende Lucky Egg yok, kullanmadım da. Herkese gelmiyor mu yoksa bulmak mı gerekiyor? Potion, Revive ve İncense ne işe yarıyor bu arada? Bir de bende yumurta yok millet nereden buluyor anlamadım.

Lucky Egg'i 2 kere hediye etti bana oyun sanırım belli level'lerde. Bir tanesini 10'da verdi öbürünü hatırlamıyorum. Ayrıca tahminen nadir olarak düşüyordur pokestoplardan.

Potion: canı düşmüş Pokemonları iyileştiriyor. çünkü kendi kendilerine zaman geçtikçe dolmuyor canları.
Revive: can sıfıra vurduysa önce bunu kullanarak canlandırıyorsun.
Incense: çevredeki pokemonları yanına çekiyor, yürüyüşe çıkmadan açarsan baya fark yaratıyor.

Yumurta, aynı poketop'lar, potionlar gibi pokestop'lardan düşüyor. Baya da yüksek drop rate'i var aslında denk gelmedi demek ki.

Bir de module mu ne bişey var. Onu da gidip pokestopun üstüne takıyorsun hayvanlar akıyor oraya. Incense'in herkese açık olanı gibi, sen taktın mı herkes faydalanabiliyor.

Ankara'da su pokemonu yok resmen yok. Pokedex bomboş kalıyor onlar olmayınca. Magikarp'a bile razıyız değil Staryu'lar, Goldeen'ler.
Yumurtadan Krabby çıktı o var sadece. Bir de sabah ofisin önünde Omanyte yakaladım ama o da Rock/Ice su değil esasen.

Magikarp diye küçümsediğiniz balık koca su ejderine dönüşüyor Özgür Bey, ayrıca yapay göl falan yapmadı mı sizin değerli başkanınız, gidin oralarda arayın.

Var da taa nerde pokemon diye de oralara gidemem :D

Trade çıksın da parası neyse verip alacam hepsini Talha'dan binicem üstlerini vurucam kırbacı

suya gerek yok. iyi bi çocuk olursanız su pokemonları görebilirsiniz.

3-5 neyse verekte forumdaki işsizler bizim yerimize avlansın. herif gece 3-4 saat pokemon avlanmaya gidiyormuş lan :asd:

Son düzenleme:
Ankara'da su pokemonu yok resmen yok. Pokedex bomboş kalıyor onlar olmayınca. Magikarp'a bile razıyız değil Staryu'lar, Goldeen'ler.
Yumurtadan Krabby çıktı o var sadece. Bir de sabah ofisin önünde Omanyte yakaladım ama o da Rock/Ice su değil esasen.

Aynen bende bu konuda şikayetçiyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geleceğin mesleği!!!!!!

Saati 20 dolara pokemon yakalıyor

5785fed2f0dc1e1130023421.jpg

ABD'de yaşayan ve kendini Golbat-chan ismiyle tanıtan genç kız son günlerin popüler oyunu Pokemon Go'da saatine 20 dolar verene pokemon yakalamaya çalışıyor.

ABD'nin popüler ilan sitesi Craiglist'te yayınlanan bir sayfa sıradışı bir servisi gözler önüne serdi. Kendini 'Golbat-chan' olarak tanıtan 24 yaşındaki genç kız, Pokemon Go'nun son günlerde hızla yükselen popülaritesini kullanarak para kazanmaya çalışıyor.

Bunun için ilan sitesine özel bir sayfa açan Golbat-chan, saatine 20 dolar veren (yaklaşık 60 TL) kullanıcılar için pokemon avladığını belirtiyor.

İlanda şu satırlara yer verilmiş:

"Hizmetlerim gayet basit: Pokemon yakalamak için 1 ila 4 saat arası dışarıda sizin için yürüyor, pokemon yakalıyorum. Gün içinde fazlaca vaktim olduğundan sizin adınıza hesabınızı alıp karakterinizi geliştiriyor, pokemon yakalayıp onları geliştiriyorum."

Yıllardır Pokemon'la yakından ilgilendiğini dile getiren Golbat-chan, Pokemon Go oyununda da karakterinin 15. seviyeye ulaştığını belirtirken, diğer yandan en iyi pokemonların nereden bulunabildiğini de bildiğine dikkat çekti.

Pokemon avcısının bu teklifine sıcak bakanların isimlerini, yaşlarını ve hatta yaşadığı şehri kendisiyle ilan sayfası üzerinden paylaşması yeterli oluyor.

(Hürriyet)

önceki gün 5 kmlık yumurtadan salak salak şeyler çıktı. dünki 3 adet 5kmlık yumurtadan ise hiç bişey çıkmadı. son 3 pokemonumu verecekleri zamana kadar oyunu askıya alıyorum

Geri
Üst Alt