Pokémon Go Başlığı

Ulan bi lure basılı pokestop bulduk etrafta pidgey ratata ve venomothtan başka bişey yok Nasıl bi fakirlik bu yav kısır yer

Biriniz gidin tankin onunde pokemon yakalayip resim cekinde... Facebookdan UNILAD sayfasina atip meshur olun... akildami edemiyonuz mk :D

Deniz pokumonu yakalarim diye kilyosa geldim. Serverlar mi yok ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Bu aralar çok fazla server hatası veriyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun Avrupaya da geldigi icin serverlar bakimda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün arkadaşımla dedik akşam saati avlanmaya çıkalım.Akşam server açıldı dedik hadi çıkalım 10 metre yürüdük server kapandı.Eve döndük 20 dk geçti server açıldı geri çıktık geri kapandı sonunda kapatmadılar biraz avlandık ama 11 e doğru geri kapadılar. :D

arkadaşlar bu oyunu oynamak için napıyoruz şimdi ?

Telefonum Asus Zenfone , Android 5 sürümü yüklü şuanda.

baya bir geride kaldım sanırım hep duyuyorum bu oyunu ama nasıl birşey bilmiyorum

arkadaşlar bu oyunu oynamak için napıyoruz şimdi ?

Telefonum Asus Zenfone , Android 5 sürümü yüklü şuanda.

baya bir geride kaldım sanırım hep duyuyorum bu oyunu ama nasıl birşey bilmiyorum
İlk sayfada linkler mevcut. İşletim sistemine göre indir sonra oyna.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar deniz pokemonu yakalıcam diye denize gitmenize gerek yok :D indirin fake gps amerikada herhangi parka konum ayarınızı yapın her yer lure modullerle kaynıyor her türlü her çeşit pokemonu yakalarsınız.

arkadaşlar deniz pokemonu yakalıcam diye denize gitmenize gerek yok :D indirin fake gps amerikada herhangi parka konum ayarınızı yapın her yer lure modullerle kaynıyor her türlü her çeşit pokemonu yakalarsınız.

Ben yaptım hiç pokemon çıkmadı şansıma. :)

Sen nerelere gittin?

Pokemon go'nun yapimcisi Niantic firmasi gps ile oynanan ingress oyununda fake gps kullananlari suresiz olarak banlamis pokemon goda da boyle olma ihtimali cok yuksek bulasmayin derim

Pokemon go'nun yapimcisi Niantic firmasi gps ile oynanan ingress oyununda fake gps kullananlari suresiz olarak banlamis pokemon goda da boyle olma ihtimali cok yuksek bulasmayin derim

Valla ben bulaşmazdım hatta yürüyüp pokemon aramak benim için daha zevkli ve heyecanlı olurdu ancak bulunduğum ilçede bırak gym yi pokestop merkezi rakamla yazayım ''2'' tane olduğu ve bu 2 yerin birbirleriyle arasındaki mesafe yaklaşık 1.5 km olduğu için yapacak başka bir şey kalmıyor banlarlarsada sıkıntı yok oyun sıkmaya başladı zaten pokemon yakala evrim geçirt gym al charizard hariç hepsini yakalamışımdır herhalde.

Dusuk lvllerde duzgun pokemon bulcam diye uğrasmayin beyler. Level kasın lucky egg&evolve ile

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün işe giderken dolmuşa bindim. Elinde telefon olan hemen hemen herkes pokemon oynuyor. Genci, yaşlısı..

Bu nasıl bir manyaklıktır lan :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt