İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Ulan bi lure basılı pokestop bulduk etrafta pidgey ratata ve venomothtan başka bişey yok Nasıl bi fakirlik bu yav kısır yer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman yanlış resim falan gelir sonra adımız çıkmasıntelefonumun sslerini mi atayım melih abi bey
Aman yanlış resim falan gelir sonra adımız çıkmasın
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Komik mi şimdi bu durumBiriniz gidin tankin onunde pokemon yakalayip resim cekinde... Facebookdan UNILAD sayfasina atip meshur olun... akildami edemiyonuz mk![]()
İlk sayfada linkler mevcut. İşletim sistemine göre indir sonra oyna.arkadaşlar bu oyunu oynamak için napıyoruz şimdi ?
Telefonum Asus Zenfone , Android 5 sürümü yüklü şuanda.
baya bir geride kaldım sanırım hep duyuyorum bu oyunu ama nasıl birşey bilmiyorum
arkadaşlar deniz pokemonu yakalıcam diye denize gitmenize gerek yokindirin fake gps amerikada herhangi parka konum ayarınızı yapın her yer lure modullerle kaynıyor her türlü her çeşit pokemonu yakalarsınız.
Ben yaptım hiç pokemon çıkmadı şansıma.
Sen nerelere gittin?
Pokemon go'nun yapimcisi Niantic firmasi gps ile oynanan ingress oyununda fake gps kullananlari suresiz olarak banlamis pokemon goda da boyle olma ihtimali cok yuksek bulasmayin derimarkadaşlar deniz pokemonu yakalıcam diye denize gitmenize gerek yokindirin fake gps amerikada herhangi parka konum ayarınızı yapın her yer lure modullerle kaynıyor her türlü her çeşit pokemonu yakalarsınız.
Pokemon go'nun yapimcisi Niantic firmasi gps ile oynanan ingress oyununda fake gps kullananlari suresiz olarak banlamis pokemon goda da boyle olma ihtimali cok yuksek bulasmayin derim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tankın üstünde varmış gitsin yakalasınlarBugün işe giderken dolmuşa bindim. Elinde telefon olan hemen hemen herkes pokemon oynuyor. Genci, yaşlısı..
Bu nasıl bir manyaklıktır lan
Sent from my iPhone using Tapatalk
tankın üstünde varmış gitsin yakalasınlar