Pokémon Go Başlığı

en yakın arkdaşım saydak ve balbasar olacak. 3ümüz birlikte drogonayt yakalyıp portakal liginin içinden geçicez

Yalnız videodaki gibi bir görsellik veklemiyorsunuz değil mi?

Microsoft hololens olmadan böyle bir sanal gerçeklik beklemeyin.

He hololens gibi bir teknoloji ile gelirse o zaman tüm dünyayı esir alacaktır.

Ben Apple dan hololens tarzı bir atılım bekliyorum 2-3 seneye kadar.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Esas pokemon klübün başında haberiniz yok...

sımdı su pokemonu yakalamak ıcın baraja gıtmem gerekecek

oyunu kurdum evde masanın ustunde bı charmender yakaladım dıger pokemonlar dısarda sanırım cıkınca yakalayacagım

İlk Pokemon geliyor
Şerefsiz Duş dan kaçtı..

eccfde9ca91892f35e97d553e8e7557d.jpg

İlk Pokemon geliyor
Şerefsiz Duş dan kaçtı..

eccfde9ca91892f35e97d553e8e7557d.jpg

la 1 tane yakaladım pokemon evde dısarı cıktım markete gıttım geldım pokemon gorunce orda cıkacak mı? sagda bişeyler cıkıyor ama pokemon yok ortada

evin içinde pokemon aramayın gençler çıkın gezin ash keçum abiniz gibi.. yakaladığınız pokemonlarla misty yengeniz gibi kızlar düşürebilirsin hadi bol şans..

la 1 tane yakaladım pokemon evde dısarı cıktım markete gıttım geldım pokemon gorunce orda cıkacak mı? sagda bişeyler cıkıyor ama pokemon yok ortada
Bilmiyorum...resmi internet den koydum.
GYM de Pokemon yakalayacak değilim:D

Internet de ama kesin bilgi bulunur.

Yolda her yerde var Pokemonlar yalnız kamera üzerinden mal gibi etrafta dolaşmayın sonra bu mal ne yapıyor demesinler.

Oha ya ben bu konuyu daha yeni gordum. Cok iyimis? Hemen uygulamayı indireyim

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte en çok merak edilen soru. Tüm dünya genelinde "Biz de oynar mıyız?" sorusu hakim. Bunun cevabı ise basit, Evet.

Çünkü Nintendo bu oyunu tüm dünya genelinde oynanabilir yapcacak. Ingress gibi harita üzerinde random yerler belirleyebilecek. Harita servislerinde ülkemiz de olduğuna göre Türkiye'de dışarı çıkıp Pokemon avlayabileceğiz elbette. Ancak bu da belli başlı sorunları doğurabilir.

Örneğin dünya haritasını kullanacağımız için Magma gibi bir karakter gidip Büyük Okyanus'un ortasına konumlandırılabilir. Ancak transatlantik gemi yolculuğu yapanlara denk gelebilir. Ya da bizim ülkemizde Pikachu varken Almanlar bunu anca rüyasında görebilir. İşte bu sebeple Nintendo'nun haritayı adaletli kullanması rastgele ayarlama yaparken ülkeler içinde farklılıklar yapmaması önemli. Bu da şu anda belli değil.

Uygulama ios a mi geldi android e mi. Android de goremedim

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt