Pokémon Go Başlığı

Aynen niantic yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. Bulursan sorunun çözümünü banada ulaştır ;)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz araştırdım problem şundan kaynaklı sizin cihazlarda sanırsam intel işlemci var.İntel işlemciler ile alakalı bir uyumsuzluk söz konusu

Semt fakir olunca Pidgey ve Zubat'tan başka bir şey yakalanmıyor. :(

Kapıyı, pencereyi açık bıraksak sonradan evin içinden pokemon çıkar mı? :)

play storeda varmı bu oyun bulamadım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan benim burada adam akilli bir tane Pokemon yok. Pokecenter yok. Bu nedir bilader, hedef benmiyim. Dün gece feci sekilde rencide oldum, hayatim boyunca böyle asaglnamis hissetmemistim. Fare, ve kus yakalamakdan cigerim soldu, gidecem mevzuya, yine elime verecekler.

Oyundan atma sıkıntısı yaşayan var mı? Açılıyor sonra ana kendiliğinden kapanıyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pokemon aleminin reyisini yakalayabilen olmuş mudur acaba:)
latest

Nasıl akıllı bir telefonum varsa benimkinde olmuyor

Kadabra denk geldi yakınlarda. Nası yakınsa 1 saattir bulamadm başıma güneş geçti.

D5803 cihazımdan gönderildi

olayı yeni yeni anlamaya başladım baya bi ziyan etmişim önceki davranışlarla hesabı.
her yakalanan pokemon prof.a gönderildiğinde ardında 1 candy bırakıyor. bu candy gönderilen pokemonun hesabına geçiyor biriken candylerle böyle böyle evrim geçişleri sağlanıyor. yani ufak tefek tipsiz demeden ne var ne yok yakalanacak ki candy gelsin.
oyunda güçlü bir pokemon list sahibi olmak için ve imkanlar kısıtlıysa sadece evrimi çok olabilecek pokemon cinslerine yoğunlaşmak en doğrusu. yoksa şunun gözü güzel bunun yüzü diyince baya bir candy heba oluyor boşa.
oyunun heyecanı ile ilk günler akıl edemeyip dediğim gibi baya bi israf ettim candyleri şimdi o konu tamam gibi ama güçlenmesini istedğim bir pokemonun stardust ihtiyacını nasıl karşılarım halen bilmiyorum

Geri
Üst Alt