Pokémon Go Başlığı

Hile yapanlar bir daha o telefondan oynayamıyorlar oyunu onu geçtim zaten tüm emek de boşa gidiyor.

offf neyse ben yine camii meydanına gidiyorum o zaman. cemaat toplanınca atatürk meydanında takılırım birazda

Millet lokasyonunu değiştirip,dolaşmadan pokemon yakalıyor sizde uğraşıp durun :D

kapisan oldu mu hic
öyle aman aman iyi bir tarafi yok bence

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Kapışma leş gibi ya saldırıya karşı saldırı seçimi gerek Pokemon Reddeki gibi. Pokemon savaşı strateji işi olmalıyken şu an sokak kavgası modunda.

Geliştirilmesi gereken çok husus var.

Hile yapan şerefsizdir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hile çıktı mertlik bozuldu.

En fazla taso için cipsleri mıncıklayan masumiyet nerede şimdiki hileciler nerede.

Hile yapanı gorursek gym yanında döveriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

yarın Powerbankımla birlikte Taksim-Kabataş-Beşiktaş hattındayım bakalım kaç pokemon yakalayacağız

Gym de savaşırken adamın pokemonun da çok az bi can kalıyor orda alıyor bazen, bir türlü ölmüyor. Bir kaç gym i o yüzden alamadım.

12 ve 40 kusurlu bir gymi indirdim ama oyun acigina kaliyorbana gecmiyor bi turlu

Bugün de Kabuto, Onix, Cubone, Hypno, Machop, Graveler, Shellder, Omanyte ve Marowak yakaladık :D:D:D

Hunter 15 20 poki topunu yedi ama geldi sonunda son pokitopu kaldi pikachu geldi bi cilege tav oldu. Simdi poki topum yok ve karsimda ciglipaf ile saydak bakiyor

Hunter 15 20 poki topunu yedi ama geldi sonunda son pokitopu kaldi pikachu geldi bi cilege tav oldu. Simdi poki topum yok ve karsimda ciglipaf ile saydak bakiyor

senin orada pek fazla pokestop yok mu ? Bende pokestop bol, pokemon yok. Gecen 100 tane poketopu cöpe attim, canta doldu diye.

bızım burda abra ratata pique at paras evee kaynıyor başka pokemon yok

Geri
Üst Alt