Pokémon Go Başlığı

e1aef4108b1148aa093955a774e420d1.jpg

d3baeed5a1a0f8e963e16625d8cceea5.jpg

4cfcc03704b54a3747eebc97ea6497b8.jpg

f5901bbc86c7b0a6eadad034fefce4df.jpg

Vulpixin gelismisi olanin golgesini tek adim olana kadar takip ettim kayboldu sonra 5lik yumurtadan vitaminsizi cikti.
Osman bununla gym lerin %90 ni ni dağıtıyorum. Tek başına harika işler yapıyor?

2f9ede205f38e19b06889c03b2d3c77b.jpg

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav arkadaş sarj olayı büyük sıkıntı.Suyu bile bunun sarj yediği kadar hızlı içemiyorum. :D Sabah %100 1 saat sonra %30 :D

alabiliyomusun bari hacım salonu. bi kaç kişide buga girmemiş alanlar olmuş heralde.
@Tanju alıntı çıkmıyor nedense

Son düzenleme:
Beyler ben bugün oynamaya başladım ama rica etsem bana mantığı kısaca özet geçecek biri var mı ? bugün 6-7 tane toplam bazıları aynı ama sürekli toplayacak mıyız yoksa başka şeyler de yapmam gerekiyor mu ?

alabiliyomusun bari hacım salonu. bi kaç kişide buga girmemiş alanlar olmuş heralde.
@Tanju alıntı çıkmıyor nedense
O sıkıntı ya, 5 savaş yapıyorsam 3 u boşa gidiyor. Diyelim gym de 3 kişi var ilk savaşta bayağı bi puanları gidiyor ve tek kişiye dusuyor. Sonra o nuda atmak için savaşıyorum ama bir turlu alamıyorum. Bu sıkıntıyi cozseler iyi olacak.

O sıkıntı ya, 5 savaş yapıyorsam 3 u boşa gidiyor. Diyelim gym de 3 kişi var ilk savaşta bayağı bi puanları gidiyor ve tek kişiye dusuyor. Sonra o nuda atmak için savaşıyorum ama bir turlu alamıyorum. Bu sıkıntıyi cozseler iyi olacak.

Tanju kardes yarisma konusunda millet seni bekliyor sen burda pokemon pesindesin. :D

Beyler ben bugün oynamaya başladım ama rica etsem bana mantığı kısaca özet geçecek biri var mı ? bugün 6-7 tane toplam bazıları aynı ama sürekli toplayacak mıyız yoksa başka şeyler de yapmam gerekiyor mu ?

Aynı olanları topla onları transferi seçip profesör oak a yolla yolladıkça sana exp veriyor.Hemde pokemona evrim geçirmesi için ihtiyacın oluyor.

[h=2][/h] Niantic'in CEO'su John Henke geçtiğimiz günlerde kendisiyle yapılan bir röportajda Niantic'in Pokemon Go ile ilgili gelecek planlarını açıkladı. Henke, oyunculara Gameboy dönemindeki unutulmaz Pokemon oyunlarının sunduğu eğlenceyi sunabilmek için Pokemon Go'ya Pokemon takas özelliğini ekleyeceklerinin müjdesini verdi. Bu sayede Pokemon Go oyuncuları ellerinde bulunan fazla Pokemonlar'ı değerlendirerek diğer oyuncularla alışveriş yapabilecek ve aradıkları Pokemonlar'a ulaşabilmek için alternatif bir yol kullanabilecekler.
John Henke oyuna eklencek yeni özelliğin Pokemon Go'nun ana elementlerinden biri olacağını da sözlerine ekliyor. Pokemon takası özelliğinin ne zaman hizmete açılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Artırılmış gerçeklik konusunda geliştirmeler Niantic'in oyunda yapacağı diğer iyileştirmler arasında yer almakta. Oyunun uluslararası çıkışıyla birlikte bu özelliklerden bir kısmının oyuna eklenmesi muhtemel.

Önce server problemini halledin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baterya sorunu yasayanlar google maps'i indirip offline bulunduğunuz bölgenin haritasını indirin.

Geri
Üst Alt