Pokémon Go Başlığı

Pokemon transferi gelsin hepinize benden Pikachu, elimde bir sürü mevcut D:D:D:D

En keyifli olay, bu yumurta olayi bence. Yürüyorsun, bir emek harciyorsun, ve sonunda cikiyor, tam cikarken, yasadigimiz o heyecani rakamlara dökemeyiz heralde. Ama bir olay var ki, dramdir. Kilometrelerce yol yürü, ilerle, sonra bir bug yüzünden o animasyon sahnesini kacir. Ikinci defa oldu bana, yumurta acildi, acilacak, derken yumurta yok ortalikda... Pokemonlari chek up yaparken, bakiyorum bir yilan eklenmis... Dogumunu göremedim... :(

98239dda6ea4de8777b95b0bd8ce1af8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 saatte bu kadar oldu zaten normalde gunde min 6-7 km yürüyordum 1 haftaya kalmaz baya gelisirim :D

Bir de bu aksam yururken millet arabayla tim kurmus pokestoplara tek tek ugruyorlardi :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinemada izlediğim ilk filmlerdendi.

Lan saçma olabilir de ben çizgi filmde başlardaki Butterfly vedalaşmasında acayip üzülmüştüm. Ne bokuma gönderdiyse koduğum Ash'i

Star tv charizard'ın uysallaştığı bölümden sonrasını vermemişti. İzleyen oldumu hiç ondan sonrasını:D

Star tv charizard'ın uysallaştığı bölümden sonrasını vermemişti. İzleyen oldumu hiç ondan sonrasını:D
Uysallaşmadı aslında

Sonradan 5li finale falan katılıyor ilk seride

Devamında da sonraki nesil pokemonlar varken de devam etti aslında ama şüphesiz aynı tadı vermedi

Şu oyuna ilk nesilleri koymasalar tutmaz mesela

ya ben ne cenabet adamım her koku acısımda server cöküyor 3 kokum böyle heba oldu yıne gıttı

ashin suçu yok orada batırflayın şerefsizliğiydi o ayrılık. cessi ve ceymisn arbok ve wizingle ayrılışları bana göre daha hüzünlüydü.
gerçi ceymsin ayrıldığı her pokemon izliyicyi salya sümük ağlatmıştır.

bir kavgada çarizard gene ashi dinlemez. buz pokemonunun teki bunu buza sarar. buz çarizardın ateşini söndürecektir. ash tüm gece ateş sönmeden buzu eritmek için çarizarda sıvaz yapar. bunu gören çarizard duygusallaşır belli etmeden ağlar falan. ondan sonra hersey düzeldi ancak bi sonraki sezon çarizard dişi bi çarizardla karşılaştı. bu dişi çarizard öyle bişeydiki hem eğitmenini sırtında taşıyarak uçuyor hemde çarizardı tekme tokat dövüyordu. defalarca savaşıp kaybetti. sonra ash işin aslını öğrenmek için diğer eğitmenle konustu meğersem çarizardlar vadisi diye bir mekan varmış dişi çarizard orada eğitilliyormuş vs.

ash ve çarizard oraya gitmeye karar verirler çarizardı eğitmek ve güçlendirmek için. neyse vadiye varırlar diğer çarizardlara ulaşırlar ama oranın sıradan bi çarizardı bile ashin çarizardının 2 katı büyüklğünde ve çok güçlüdür. seni burada eğitmeyiz cart curt derler bunu almazlar. çarizardın egosu kabarır alacaksınız diye. almayız kararlılığını göster derler. çarizard da vadinin yanındaki bir ırmağa dalar ve günlerce ateşi tehlikede olmasına rağmen sırf kararlılığını göstermek için orada öyle suyun içinde durur.

sonra işte ayy bu çarizard çok kararlı dirayetli hiç böylesini görmedim gibi konusmalar geçer ve çarizard eğitime alınır.ashle buruk bir veda yaşanır ayrılırlar. son sezonlarda dahi çarizard orada eğitimdedir. ancak ashin nezaman yardıma ihtiyacı olsa nezaman güçlü bir rakiple kapışacak zamanı olsa güneşin hizasında uzaklardan belirir.yardıma gelmiştir efsane. ashe ateşini salar iyice bir yakar ve sevgisi ile saygısını sunar. özlem giderir.

kısaca çarizard harbi adam gibi adamdır

çarizard sevgisini gösterdiği bir an
tumblr_inline_mujda5CySD1rtkig4.jpg

Son düzenleme:
bir kavgada çarizard gene ashi dinlemedi. buz pokemonunun teki bunu buz sardı. buz çarizardın ateşini söndürecekti. ash tüm gece ateş sönmeden buzu eritmek için çarizarda sıvaz yaptı. bunu gören çarizard duygusallaştı belli etmeden ağladı falan. ondan sonra hersey düzeldi ancak bi sonraki sezon çarizard dişi bi çarizardla karşılaştı. bu dişi çarizard öyle bişeydiki hem eğitmenini sırtında taşıyarak uçuyor hemde çarizardı tekme tokat dövüyordu. defalarca savaşıp kaybetti. sonra ash işin aslını öğrenmek için diğer eğitmenle konustu meğersem çarizardlar vadisi diye bir mekan varmış dişi çarizard orada eğitilliyormu vs.

ash ve çarizard oraya gitmeye karar verirler çarizardı eğitmek ve güçlendirmek için. neyse vadiye varırlar diğer çarizardlara ulaşırlar ama oranın sıradan bi çarizardı bile ash çarizardının 2 karı büyüklğünde ve çok güçlüdür. seni burada eğitmeyiz cart curt derler bunu almazlar. çarizardın egosu kabarır alacaksınız diye almayız kararlılığını göster derler. çarizard da vadinin yanındaki bir ırmağa dalar ve günlerce ateşi tehlikede olmasına rağmen sırf kararlılığını göstermek için orada öyle suyun içinde durur.

sonra işte ayy bu çarizard çok kararlı dirayetli hiç böylesini görmedim gibi konusmalar geçer ve çarizard eğitime alınır.ashle buruk bir veda yaşanır ayrılırlar. son sezonlarda dahi çarizard orada eğitimdedir. ancak ashin nezaman yardıma ihtiyacı olsa nezaman güçlü bir rakiple kapışacak zamanı olsa güneşin hizasında uzaklardan belirir ashe ateşini salar iyice bir yakar ve sevgisi ile saygısını sunar. özlem giderir.

kısaca çarizard harbi adam gibi adamdır

çarizard sevgisini gösterdiği bir an
tumblr_inline_mujda5CySD1rtkig4.jpg
çarizard vadisi ne la

Geri
Üst Alt