Pokémon Go Başlığı

forumun ilgisiz kalan eskisi kadar ilgi görmeyen pokemonları cidden rahatsız

bu kıza 20 dolar veren belki düşürürüz umuduyla veriyordur başka açıklaması olamaz.

önceki gün 5 kmlık yumurtadan salak salak şeyler çıktı. dünki 3 adet 5kmlık yumurtadan ise hiç bişey çıkmadı. son 3 pokemonumu verecekleri zamana kadar oyunu askıya alıyorum

Bi süre sonra geliyor ekranda belirmiyor ama pokemonlar arasında gözüküyor server hatası verdiğinden oluyor bazen

-Tapatalk-

1 tane 2 km'lik 1 tanede 5 km'lik yumurta vardı bi kontrol edeyim dedim ne kadar kalmış diye 200 metreyi görünce 2 tur atayım diyip aşşağı yukarı 1km yürüdüm ama hala 200 metre var. ulan iyi bir şey çıksa lafını etmem de kesin rattata falan çıkar yine.

Bi süre sonra geliyor ekranda belirmiyor ama pokemonlar arasında gözüküyor server hatası verdiğinden oluyor bazen

-Tapatalk-

dün lucky egg kullandım hem gelenleri yakalıyordum hem zamanı gelenlerin dönüşümünü yapıyordum hemde hızlı hızlı son leveli geçiyordum. baktım leveli geçmişim oradan gelen bonuslar gelmedi, çatlamak üzere olan yumurtalar desen kaybolmuş ortada hiç bişey yok. şu an sayı olarak 54 pokemon gözüküyor ama sayıyorum 47 tane var. dünden beri böyle. düzelir diyeceğim ama arada kaynar gibi.

İnat edip yaklaşık 500 metre daha yürüdükten sonra yumurtaları kırdım çıkanlar ahanda bunlar. weedle yine şaşırtmadı :asd:
7f6a3fa5807aeeb9f6426db53846b4f9.png
b8716c8e6fa444c0fb8e13ad5d1cdeef.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Ciragan sarayinda bu cikti

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle oyunun iyi bir pokemon bulunca donuyor .

Cökme it oyun

Ulan iki güzel Pokemon kacirdim oyunun kasmasi takılması sonucu

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zubatlarda donmuyor ne zaman güzel Pokemon denk gelse kitleniyor.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zubat yüzünden oyundan soğuma noktasına geldim.

f22758dc6e5800196269e3dbac6ad9b5.jpg

Milletin yakaladigina bak benim en az 5 top harcadigima bak

Geri
Üst Alt