Pokémon Go Başlığı

ne güzel Krabby bulmustum, oyun kapandi

:mad:

Dün gece mahallenin köpeklerinin arasına daldım bizim sitenin karşısındaki parka gittim. 240lık Venonat yakalarken server hata verdi.

Beyler oyun bugda kaldığı zaman sol üstte dönen beyaz pokemon topunun dönmesinin bitmesini bekleyin.Öyle olunca bugda kalsa bile oyun pokemon alınmış oluyor genelde.Sadece 2-3 kez tutmadı onun dışında aldım hep.

-Tapatalk-

ABD'de yaşayan ve kendini "Golbat-chan" olarak tanıtan 24 yaşındaki bu genç kız popüler ilan sitesi Craiglist'te bir ilan oluşturmuş. Saatine 20 dolar (yaklaşık 60 TL) verenler için Pokemon topluyor!

s-8059ccee32dff97cd3228e799eb810b3eef5fab1.webp

Hizmetlerim gayet basit: Pokemon yakalamak için 1 ila 4 saat arası dışarıda sizin için yürüyor, Pokemon yakalıyorum. Gün içinde fazlaca vaktim olduğundan sizin adınıza hesabınızı alıp karakterinizi geliştiriyor, Pokemon yakalayıp onları geliştiriyorum."

Diyanet-Sen başkanı Mehmet Bayraktutar yaptığı açıklamada karakterlerin camilerde çıkmasının camileri hafife alma anlamına geldiğini söyleyerek ibadet yeri camilerin ehemmiyet ve öneminin küçümsendiğini belirtti. Üstelik camilerin ticari oyun yeri olarak gösterilmesini batının İslam dinine karşı bir oyunu şeklinde yorumlayan Bayraktutar "Bunu kınıyorum. Türkiye’de yasaklanmasını istiyorum" dedi.

Diyanet-Sen başkanı Pokemon Go’nun yasaklanmasını istedi
Günlük HaberCihan Pehlivan14 Temmuz 2016, Perşembe 14:004261

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de çılgınlık halini alan Pokemon Go’ya ilk tepki Diyanet-Sen’den geldi. Sendika başkanı yaptığı açıklamada oyunun yasaklanması gerektiğini söyledi. Peki ama neden?
DiyanetSen-baskani-Pokemon-Gonun-yasaklanmasini-istedi85448_0_0.jpg

Arttırılmış gerçeklik ve GPS sayesinde oturarak oyun oynama alışkanlığına son veren Pokemon Go genç kitleyi adeta sokaklara döktü. Birbirinden farklı yeteneklere sahip Pokemon’ları yakalamak için uğraşan oyuncuların bunun için harita üzerinde belirlenen noktalara gitmeleri gerekiyor.

Ayrıca Bkz.Pokemon Go tüm zamanların en popüler oyunu oldu
Açık alanların yanı sıra alışveriş merkezi, okul ya da hastane gibi binalarda da çıkabilen Pokemon’ların camilerde belirmeye başlamasıTürkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası'nın tepkisini çekti. Diyanet-Sen başkanı Mehmet Bayraktutar yaptığı açıklamada karakterlerin camilerde çıkmasınıncamileri hafife alma anlamına geldiğini söyleyerek ibadet yeri camilerin ehemmiyet ve öneminin küçümsendiğini belirtti. Üstelik camilerin ticari oyun yeri olarak gösterilmesini batının İslam dinine karşı bir oyunu şeklinde yorumlayan Bayraktutar "Bunu kınıyorum. Türkiye’de yasaklanmasını istiyorum" dedi.

Ayrıca Bkz.Eskişehir’den Pokemon Go oyuncularına özel etkinlik

Sosyal medyada kullanıcıları ikiye bölen açıklama sonrası bazı oyuncular bunun sadece etkileşimli bir eğlence aracı olduğunu ve yasaklanmaması gerektiğini savunurken, diğer bir kesim ise Diyanet-Sen başkanının sözlerine hak verdiler.

icon-facebooklogin.png
Paylaş
icon-twitterilebaglan.png
TweetleEkle
icon-email.png
E-Posta
Yazdır

yasaklasınlar herzaman olduğu gibi yasakladıkları şeye bi kendileri giremezler yine

Yakında P.T.V. gelirse şaşırmam

Ayrıca avlanma izin belgesi isteyebilirler 300-500 lira karşılığı

Ha Ankara'daysan anlarsın. Bağlıca'da oturuyorum ben. Ofis GOP'ta (Filistin Caddesi) dolayısı ile gündüz top topla, gece avlan sistemi işliyor şimdilik.

Bende GOP'dayım. Uğur Mumcu caddesi, Mühendislik şirketi/ofis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adana saydek kaynıyor bee ama tutamadım
c0e77ec96cf0458ea97c20d52ef0938e.jpg
bunu buldum

önceki gün 5 kmlık yumurtadan salak salak şeyler çıktı. dünki 3 adet 5kmlık yumurtadan ise hiç bişey çıkmadı. son 3 pokemonumu verecekleri zamana kadar oyunu askıya alıyorum

Vay be reis demek benim charmander olayından sonra seni de kazıkladılar. Dün de bir balbasaur yakaladım, poke topunun içine girdi yani, oyun dondu sonra, kapatıp açtım balbasaur falan yok ortada. :mad:

6 pokemon evrimlesmeye hazir 10 a tamamlayip lucky egg basicam charizard benim olacak cikicam ustune vurucam kirbaci

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

452 cp Pinsir yakaladım bugün, mutluyum. :D

Geliştirmek istediğimiz pokemonu önce evolve edip sonra power up mı yapalım yoksa önce power up sonra evolve mi?

Vay be reis demek benim charmander olayından sonra seni de kazıkladılar. Dün de bir balbasaur yakaladım, poke topunun içine girdi yani, oyun dondu sonra, kapatıp açtım balbasaur falan yok ortada. :mad:
faec9932294d2c74d05fefd7525b2f13.jpg

Acikcasi bu olaydan sonra bi beklentim kalmadi.

Update yaptım, oyuna giriyor bir şeye tıklayamıyorum. Çoğu zaman girmiyor. Bu sefer pokemon yakalıyorum ve öylece kalıyor.

Geri
Üst Alt