Pokémon Go Başlığı

Butun camilere pokestop koyup 5 mt yanimdaki camiyi es gecen serefsiz nintendoyu kiniyorum

Bir de bu pokestop noktalarında bazen pembe yapraklar uçuşuyor. O ne anlama geliyor?

Bir de bu pokestop noktalarında bazen pembe yapraklar uçuşuyor. O ne anlama geliyor?

Lure module.
Öyle olunca 30dk boyunca o bölgede daha çok pokemon oluyor.

Ben bir tane lure module atılmış pokestoptan dün gece hiç hareket etmeden 20dk içinde 8-9 tane pokemon yakaladım.

Ahada google pokestop noktasi icin bizim camiyi ekledim bakalim koyacaklarmi

10 km'lik yumurta açılmadan oyun gitti dedim ama girince..
eeb5627e8c2560b88aaf21ea825c6ad1.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün 10 km yol yaptım arabayla oyun ve gps açıkken 5 km lik yumurta 0.8 km doldu sadece şaka gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün 10 km yol yaptım arabayla oyun ve gps açıkken 5 km lik yumurta 0.8 km doldu sadece şaka gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2-3 km yürüdüm 100 metre işlemiş.
Metrodan yeni cikmistim.bazen oyun internet kopunca server dan çıkıyor ama oyunda ikonlar duruyor fark etmiyorsun koptuğunu.
Bu süre içerisinde ne pokemon çıkıyor ne de km işliyor hatta pokestop lar da hata veriyor.
Yürümeye başlamadan önce oyunu açıp kapayin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Internet gidiyor diye evden cikamiyorum, Pidgey, Ratata ve Weedle disinda pek birsey gelmiyor :asd:

Oglen Charmander oyun kilitlendi kacti diye uzuldum az önce yakit alirken benzincide Charmeleon yakaladim. Gucu 100 ama olsun.

Evin sokaginda Electobuzz (oyle miydi adi) cikti 680 cp direk great ball attim tuttum.

10 cp li de olsa Kabuto cikti nadirdir diye umuyorum.

Onix denk geldim ama bassam da açılmadı maalesef kilitlendi gitti. Ponyta'm Rapidash oldu. Yeni bir drowzee evrimlestirerek 700+ bir Hypno sahibi oldum.

Bereketli bir gun oldu. O Onix de kacmamaydi iyiydi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyiki bu pokemon çılgınlığı bana hiç ulaşmadı ama şirkete geçenlerde deli danalar gibi oraya buraya kosturanlar vardı.
Dayanamadım bende artık hepsini kovdum :)
Yok şaka ama ciddi uyarı aldılar. Anaokuluna çevirdiler mekanı be

Aveayla oynanmıyor. H'ye düşüp duruyor :mad:

Oyunda pokemon yakaladıktan sonra topun donup kaldığı oluyo mu sizde de?Oyunu yeniden başlatmadan düzelmiyo sırf bu yüzden Charmenderla Pikachuyu kaçırdım ya şaka gibi

Geri
Üst Alt