- 13 Şubat 2009
- 27.823
- 25.290
- 3.468
Yanına gitmem gerekiyor mu? Daha önce çevirdim ama hiçbir şey olmadı.
Belli bir miktarda yaklaşman lazım uzaktan çeviremezsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanına gitmem gerekiyor mu? Daha önce çevirdim ama hiçbir şey olmadı.
Yahu öyle şey olur mu gps sabit iken.. adamlar o kadar salak miYumurtaları kırarken yürümekten başka farklı bir yöntem deneyen oldu mu ? Bazıları bisiklet jantına bantlamış çevir çevir 30 dk da 5 km yapıyormuş.
Yahu öyle şey olur mu gps sabit iken.. adamlar o kadar salak mi
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
nox pokemon go yaz indir oturduğun yerden 1-2 saatte 10 level olursun 10 numara da pokemonların olur. Sydney pokestopların hepsinde hemen hemen lure basılı adım atıyosun pokestop zaten
iPhone yok heralde
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben zaten iPhone 5s ile oynuyordum. bu muhabbeti öğrenip doğru olduğunu görünce bıraktım
Bizim iosta olmaz çünkü kapalı sistem .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ios için değil zaten mantık bilgisayarı android cihaz gibi gösteren program fake gps oluşturuyor
Eeve in hangisine evole etmesini istiyorsaniz
Ismini evolve etmeden once degistirin...
Sparky - Jolteon yapar
Rainer - Vaporeon yapar
Pyro - Flareon yapar
garanti mi reis tek atımlık kursunum var 3. bir vaporeon fazla gelir artık. 5kmlık yumurtudan zubat çıkınca iyice soğudum oyundan
oğuz serdar kim tanıyomusun bu ismi?
Ben bugun Rainer yazdim Vaporeon oldu denendi calisiyorgaranti mi reis tek atımlık kursunum var 3. bir vaporeon fazla gelir artık. 5kmlık yumurtudan zubat çıkınca iyice soğudum oyundan