oha Osman SEDEN :38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha @Osman SEDEN :38573:
noduki reis
Bana 10 kmde magmar cikti ama cp 335 boyle cikicagina hic cikmasinMillete 10 kmden magmar falan çıkar bana onix falan çıkıyor şerefsizler
-Tapatalk-
Bana 10 kmde magmar cikti ama cp 335 boyle cikicagina hic cikmasin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
noduki reis
800-900-1000 :yenieek:
nasil buldun onlari yaw, ben Ratata/Pidgey/Zubat/Weedle disinda pek sansli olmuyorum normalde (bi kac pokemon haric)
yahu yok 1000 falan hiç bişey hatta talha getirsin koysun pokemonlarını eminim hepimizinkinden çok daha güçlüleri vardır onda. adam oyunun kutsal topraklarında
Osman bir de CP dışında aşağıda 2 özelliği oluyor pokemonların, 2 tip saldırı güçleri. Bazen CP'leri düşük olanların o aşağıdaki 2 özelliği çok daha iyi oluyor. CP olarak aralarında çok fark yoksa (maksimum 20-30 falan) aşağıdaki özellikleri daha iyi olanı geliştirmek daha iyi mi olur yoksa CP tek belirleyici özellik mi?
hacım bende hakim değilim çoğu şeyini bilmiyorum halen oyunun. hatta bugün kaptığım bir gymde yarım saat sonra nasıl yaptıysam kendi kendimle kapıştım üstüne birde kendime yenildim.
Değil kendi takımımla antreman anlamında kapisabiliyorsun diye biliyorum:asd22: Oyunun bir hıyarlığı olabilir.
![]()
10 kmlik yumurtadan cikti sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Vardi zaten onca cesit varken bunun gelmesi iyi olmadi gibi
Senin level kaç?