Pokémon Go Başlığı

Zubat,Ratata,Pidgey cikiyo diye uzulmeyin ne bulursaniz alin biriktirin candy kazanin sonra lucky egg basin gelsin xpler ben bugun 29 pokemon evolve attim 34 bin xp geldi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

an itibariyle oyunu bırakıyorum 1000 ney lan bende max 400 var :( kasmaya devam edin knight gibi para kaldıran fena kaldıracak

nasil buldun onlari yaw, ben Ratata/Pidgey/Zubat/Weedle disinda pek sansli olmuyorum normalde (bi kac pokemon haric)

iş çıkısı sahilde biraz dolanınca dökülüyolar hacım. zaten pek çok pokitopu toplanan yere lure atmış oluyolar gezmene bile gerek kalmıyor kendılerı gelıyolar.

yahu yok 1000 falan hiç bişey hatta talha getirsin koysun pokemonlarını eminim hepimizinkinden çok daha güçlüleri vardır onda. adam oyunun kutsal topraklarında

yahu yok 1000 falan hiç bişey hatta talha getirsin koysun pokemonlarını eminim hepimizinkinden çok daha güçlüleri vardır onda. adam oyunun kutsal topraklarında

Osman bir de CP dışında aşağıda 2 özelliği oluyor pokemonların, 2 tip saldırı güçleri. Bazen CP'leri düşük olanların o aşağıdaki 2 özelliği çok daha iyi oluyor. CP olarak aralarında çok fark yoksa (maksimum 20-30 falan) aşağıdaki özellikleri daha iyi olanı geliştirmek daha iyi mi olur yoksa CP tek belirleyici özellik mi?

Osman bir de CP dışında aşağıda 2 özelliği oluyor pokemonların, 2 tip saldırı güçleri. Bazen CP'leri düşük olanların o aşağıdaki 2 özelliği çok daha iyi oluyor. CP olarak aralarında çok fark yoksa (maksimum 20-30 falan) aşağıdaki özellikleri daha iyi olanı geliştirmek daha iyi mi olur yoksa CP tek belirleyici özellik mi?

hacım bende hakim değilim çoğu şeyini bilmiyorum halen oyunun. hatta bugün kaptığım bir gymde yarım saat sonra nasıl yaptıysam kendi kendimle kapıştım üstüne birde kendime yenildim.

hacım bende hakim değilim çoğu şeyini bilmiyorum halen oyunun. hatta bugün kaptığım bir gymde yarım saat sonra nasıl yaptıysam kendi kendimle kapıştım üstüne birde kendime yenildim.

:asd22: Oyunun bir hıyarlığı olabilir.

15757525c9d08e034c546fef1b12e83d.jpg

10 kmlik yumurtadan cikti sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Vardi zaten onca cesit varken bunun gelmesi iyi olmadi gibi

Kalabalık yerlere gidin boşa mahalle aralarında falan aramayın kalabalık yerlerde pokestoplarda otursan bile yeter gezmeye gerek yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt