Pokémon Go Başlığı

Denedin mi, ban almamak için neye dikkat etmeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resim paylaştım 1-2 sayfa önce. Ban yememek için çok çok uzağa ışınlanmamak lazım örneğin Sydney içinde rahatça dolaşabilirsin.
Ban yesende soft ban yiyorsun 3-4 saatlik oluyor maksimum bu süre zarfında pokestoplardan malzeme alamıyosun ve pokemonlar otomatik olarak ilk poketoptan sonra kaçıyorlar.

ben Sydney'den central parka ışınlandığımda ban yediydim 5-6 saat sonra girdim normale dönmüş :D

Resim paylaştım 1-2 sayfa önce. Ban yememek için çok çok uzağa ışınlanmamak lazım örneğin Sydney içinde rahatça dolaşabilirsin.
Ban yesende soft ban yiyorsun 3-4 saatlik oluyor maksimum bu süre zarfında pokestoplardan malzeme alamıyosun ve pokemonlar otomatik olarak ilk poketoptan sonra kaçıyorlar.

ben Sydney'den central parka ışınlandığımda ban yediydim 5-6 saat sonra girdim normale dönmüş :D

Peki poke topu falan da veriyor değil mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Items de bulunan Lure Module ve Razz Berry ne işe yarıyor? Ayrıca bugün level atladığımda Lucky Egg verdi ama Items kısmına, diğer yumurtalardan farkı nedir acaba?

pc den oynamaktan mıdır nedir sıkmaya başladı 22 lvl oldum pokemon yakalamaktan başka bir şey yaptığım yok tekrara girmeye başladı yenilik lazım.Gym demişin ortalık fake gps kullanan adamlarla dolu amerikada gym nin birisini alıyorum kendi pokemonuma can basana kadar başka birisi gelip ele geçiriyor.Başka yerlere gidiyorum gym alıyorum 10 dk sonra benim pokemon pert olmuş.

Sokakta gezip aramaktan sıkılırsam ben de bi hesap açar fake gps ile oynarım ama bana zevk veren kısmı sokakta geze geze yakalamak hem spor da oluyor :D

Items de bulunan Lure Module ve Razz Berry ne işe yarıyor? Ayrıca bugün level atladığımda Lucky Egg verdi ama Items kısmına, diğer yumurtalardan farkı nedir acaba?

berry pokemonları kolay yakalamanı sağlıyor. meyve verıyorsun tavlıyorsun işte.
lure module ise poki topu topladığın yerlere koyuyorsun. 10 dakıkada 3 4 pokemon şanslıysan biraz daha fazlası toplanıyor çevrene.(süresi 30 dakıka)
lucky egg ise mesela bir pokemon yakaladın 100 xp geleceği yere atıyorum 150 250 xp geliyor veya pokemon evrimleştirirken aynı şekilde 100 değil 200 geliyor vs.

berry pokemonları kolay yakalamanı sağlıyor. meyve verıyorsun tavlıyorsun işte.
lure module ise poki topu topladığın yerlere koyuyorsun. 10 dakıkada 3 4 pokemon şanslıysan biraz daha fazlası toplanıyor çevrene.(süresi 30 dakıka)
lucky egg ise mesela bir pokemon yakaladın 100 xp geleceği yere atıyorum 150 250 xp geliyor veya pokemon evrimleştirirken aynı şekilde 100 değil 200 geliyor vs.

Lure Module Incense gibi birşey o zaman.

Geri
Üst Alt