Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Oynadığınız versiyon kaç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.0.3Oynadığınız versiyon kaç?
1500 falan olur130 cplik macikap 1000cp uzeri gyrodos olur mu. 130cpden fazlasi denk gelmedi daha ama gymlerde 2500cp uzeri gyrodoslar var
Sağda solda hava yapmak istiyorsanız PC'ye Nox App'ı indirin Sydney sokaklarının 2 metrede bir pokestoplarıyla çabuk level ve pokamon kasın
0.29.3 aynı mu?
Ben de bugün kaçırdım.KırmızıydıDag gibi 1300 luk blastois bagira bagira gitti. Yakalamaya poki topu yetmedi. Yakalayacagin sirada etrafindaki cember kirmiziydi. Bidahada denk gelmez
Oturduğun yerden mi hepsini yakalıyorsun ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
evet bilgisayardan wasd ve mouse kullanarak![]()

Denedin mi, ban almamak için neye dikkat etmeli
Resim paylaştım 1-2 sayfa önce. Ban yememek için çok çok uzağa ışınlanmamak lazım örneğin Sydney içinde rahatça dolaşabilirsin.
Ban yesende soft ban yiyorsun 3-4 saatlik oluyor maksimum bu süre zarfında pokestoplardan malzeme alamıyosun ve pokemonlar otomatik olarak ilk poketoptan sonra kaçıyorlar.
ben Sydney'den central parka ışınlandığımda ban yediydim 5-6 saat sonra girdim normale dönmüş![]()

Peki poke topu falan da veriyor değil mi
Items de bulunan Lure Module ve Razz Berry ne işe yarıyor? Ayrıca bugün level atladığımda Lucky Egg verdi ama Items kısmına, diğer yumurtalardan farkı nedir acaba?
berry pokemonları kolay yakalamanı sağlıyor. meyve verıyorsun tavlıyorsun işte.
lure module ise poki topu topladığın yerlere koyuyorsun. 10 dakıkada 3 4 pokemon şanslıysan biraz daha fazlası toplanıyor çevrene.(süresi 30 dakıka)
lucky egg ise mesela bir pokemon yakaladın 100 xp geleceği yere atıyorum 150 250 xp geliyor veya pokemon evrimleştirirken aynı şekilde 100 değil 200 geliyor vs.
Lure Module Incense gibi birşey o zaman.