Pokémon Go Başlığı

lan dalgaya girdik sidneye gittik ama ilk topta kaçıyorlar ve maviş şeyleri çevirincede bi poh olmuyor.

Gün içerisinde pokestop ların çok olduğu bir yerde 4 lure nin olduğu bir yerdeydim bayağı bayağı pokemon geldi. Level atlatacak kadar da XP kazandım. Yalnız ortamda çok iyiydi herkesin yaşları da aşağı yukarı aynı olduğu için muhabbetlerde on numaraydı. Bir yandan pokemon yakaldık diğer yandan tanışma muhabbet filan derken zamanda acayip hızlı geçti.

Müthiş derecede oyunu oynayan vardı erkek,kız herkesin elinde telefon pokemon yakalıyordu :D:D

McDonalds lar sponsor olacakmış oyuna ve tüm McDonalds dükkanlarında 7/24 lure basılı olup pokemon yakalam yerleri olacakmış. Bugün konuşulan muhabbet buydu doğruluk payı varmıdır bilmiyorum, göreceğiz zamanla.

beyler noxx app olayi, tam olarak nasil yapiliyor ? PCye zarar verebilir mi ?

Bazı parklarda sanırım fake gps yada başka bir hileyle oyunu oynayanlar sürekli lure basıp duruyor ve o parklarda 7/24 lure var. Bugün benim takıldığım yerde lure lar hiç bitmedi ve orda olan kişilerin hiçbiri de lure koymadı meseala. Bazı güzel noktalar var oraları bulmak lazım oturduğun yerden pokemonlar geliyor. Birde bu pokevision çok iyi ben o şekilde Snorlax yakaladım :D

Oturduğun yerden arada bir pokevision a bakacaksın iyi bir pokemon bulduğun hemen oraya hucum :)

Şu adresi öğrendim bugun evolve için hatta bazı şeyler için işinizi görür Home — Poke Assistant

Oyunun tadını çıkarın arkadaşlar ne hilesi yapıyorsunuz. Bu şekilde daha zevkli oluyor ve sıkılmıyorsunuz.

En kötü hafta sonu bir parka gidin yada boğaza biraz yürüyüş yapın bir sürü pokemon yakalarsınız hemde spor olur.

Bazı parklarda sanırım fake gps yada başka bir hileyle oyunu oynayanlar sürekli lure basıp duruyor ve o parklarda 7/24 lure var. Bugün benim takıldığım yerde lure lar hiç bitmedi ve orda olan kişilerin hiçbiri de lure koymadı meseala. Bazı güzel noktalar var oraları bulmak lazım oturduğun yerden pokemonlar geliyor. Birde bu pokevision çok iyi ben o şekilde Snorlax yakaladım :D

Oturduğun yerden arada bir pokevision a bakacaksın iyi bir pokemon bulduğun hemen oraya hucum :)

Şu adresi öğrendim bugun evolve için hatta bazı şeyler için işinizi görür Home — Poke Assistant
hacı bulunduğum çevrede baktım hiç göremedim acaba bizdemi sıkıntı var diye merkezi yerlerede sürekli bakındım pokevisiondan yine yok. bahsettiğim baktığım şeyler drogonaite çarizard blastois vs gibi buyuk pokemonlar. sanırım onların ortaya çıktığı yeri kapsamıyor veya bana denk gelmedi. sen hiç gördün mü oradan

Beyler bu potion ve revive ne ise yariyor?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu potion ve revive ne ise yariyor?

revive gym savaslarında ölen diyelim o pokemonların canlanmasına yarıyor. diğeri ise gym savaslarında yaralanmaları ıyıslestırıyor

hacı bulunduğum çevrede baktım hiç göremedim acaba bizdemi sıkıntı var diye merkezi yerlerede sürekli bakındım pokevisiondan yine yok. bahsettiğim baktığım şeyler drogonaite çarizard blastois vs gibi buyuk pokemonlar. sanırım onların ortaya çıktığı yeri kapsamıyor veya bana denk gelmedi. sen hiç gördün mü oradan

Bugün göztepe deydim. Ordaki elemanların çoğunda Blastois,lapras, gyarados mevcuttu. Benım takıldığım süre zarfında çok bakındık ama ne Çarizard ne de Dragonaite göremedik ama sahilde dratini gani ganiydi en kötü onlardan bir Drogonaite yaparsın. Mesela Chansey yakaladılar sanırım o da zor bulunan bir pokemonmuş. porygon keza çıkmış. Ben 1 kere çarizard ile drogonaite nin gölgesini gördüm sadece ama bu mekana hafta sonları gitmeyi düşünüyorum kesin düşerler.

Sagolun arkadaşlar

revive gym savaslarında ölen diyelim o pokemonların canlanmasına yarıyor. diğeri ise gym savaslarında yaralanmaları ıyıslestırıyor

O iş tamam sonunda

6f36fa9507a91a6fe22f648c17a20099.png

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt