- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
hemen hemene farkı işte pokemon merkezlerine konması ve başkalarının koyduğu modulden de yararlanama bilmen. aynı şekilde senin modulden de başkası yararlanabiliyor
İyi pokemon çıkıyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemen hemene farkı işte pokemon merkezlerine konması ve başkalarının koyduğu modulden de yararlanama bilmen. aynı şekilde senin modulden de başkası yararlanabiliyor
İyi pokemon çıkıyor mu ?![]()
şans reisille kullandında on nuara pokemonlar geldi diye bişey yok o an çevrede ne varsa dökülüyor işte
lan dalgaya girdik sidneye gittik ama ilk topta kaçıyorlar ve maviş şeyleri çevirincede bi poh olmuyor.
düzeldi cayır cayır pokemon yakalıyorum şuan.softban dedikleri şeyi yemıssın reis. bi kaç saat böyle gideceksin büyük ihtimal
hacı bulunduğum çevrede baktım hiç göremedim acaba bizdemi sıkıntı var diye merkezi yerlerede sürekli bakındım pokevisiondan yine yok. bahsettiğim baktığım şeyler drogonaite çarizard blastois vs gibi buyuk pokemonlar. sanırım onların ortaya çıktığı yeri kapsamıyor veya bana denk gelmedi. sen hiç gördün mü oradanBazı parklarda sanırım fake gps yada başka bir hileyle oyunu oynayanlar sürekli lure basıp duruyor ve o parklarda 7/24 lure var. Bugün benim takıldığım yerde lure lar hiç bitmedi ve orda olan kişilerin hiçbiri de lure koymadı meseala. Bazı güzel noktalar var oraları bulmak lazım oturduğun yerden pokemonlar geliyor. Birde bu pokevision çok iyi ben o şekilde Snorlax yakaladım
Oturduğun yerden arada bir pokevision a bakacaksın iyi bir pokemon bulduğun hemen oraya hucum
Şu adresi öğrendim bugun evolve için hatta bazı şeyler için işinizi görür Home — Poke Assistant
Revive savaşlarda ölen pokemonlarını canlandırır. Potion ise canı azalan pokemonlarının canlarını doldurur.Beyler bu potion ve revive ne ise yariyor?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler bu potion ve revive ne ise yariyor?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hacı bulunduğum çevrede baktım hiç göremedim acaba bizdemi sıkıntı var diye merkezi yerlerede sürekli bakındım pokevisiondan yine yok. bahsettiğim baktığım şeyler drogonaite çarizard blastois vs gibi buyuk pokemonlar. sanırım onların ortaya çıktığı yeri kapsamıyor veya bana denk gelmedi. sen hiç gördün mü oradan
revive gym savaslarında ölen diyelim o pokemonların canlanmasına yarıyor. diğeri ise gym savaslarında yaralanmaları ıyıslestırıyor
O iş tamam sonunda
![]()
-Tapatalk-