Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Yanyana olmak gerekiyormuş sanırım onun için. Gerçi onun da bi yolu bulunur. :asd2:
Hallederiz o işi hilecilere bırakın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanyana olmak gerekiyormuş sanırım onun için. Gerçi onun da bi yolu bulunur. :asd2:
Botçular korkmayın kontrol bizde pokemon go nun botlara karşı yaptığı kalkışmayı bastırdık.
![]()
Adminim ciddiyim atalım.Hilecileri konudan atsak mı?
Pokemon Go Our servers are experiencing issues. Please come back later.
Şöyle bir yazı çıkıyor server mı kapandı nereden bakıyoruz ona
valla darbe başarılı oldu gibi google authentication code vermiyor artık.Botçular korkmayın kontrol bizde pokemon go nun botlara karşı yaptığı kalkışmayı bastırdık.
![]()
valla darbe başarılı oldu gibi google authentication code vermiyor artık.
botların büyük bir kısmı patladı gibi..
bencede çalışmıyosa yapılabilir benim iş yerinden çıkma gibi bi lüksüm yok boş vakti olan oynasın benim yerime dePek alakası yok. Böyle olanlar da vardır tabi ama oyun sayesinde konuştuğum biçok insan var. Evde oturup Twitter/Forum/Facebook/sözlük/TV vs arasında dönüp dolaşmaktan iyidir.
executor çözer sizin işi beyin dalgalarıylaDış Haberler : Pokemon Go google hesaplarına erişim sorunu ve kod alınamaması sonucu pokemon botlarının servis dışı kalması infial yarattı.
Saatte 75000 exp puanı kazanan bot kullanıcıları forumları mesaj yağmuruna tutarken , pek çok kullanıcı Niantic'ten kayıplarının telafi edilebilmesi için bedava lucky egg talep ediyor.
Şuraya bak adım adım adam ne yapıyorsa yap
He birde o cp nun altındakileri listenden siliyor ona dikkat et

oyun acik olmasi lazim mi?
mesela evde yada isyerinde yakinlarda bisey yok.
GPS koordinatlari sehir merkeziymis gibi yazabilirmiyim?
arasi bi 3-5 km falan
oyun acik olmasi lazim mi?
mesela evde yada isyerinde yakinlarda bisey yok.
GPS koordinatlari sehir merkeziymis gibi yazabilirmiyim?
arasi bi 3-5 km falan