Pokémon Go Başlığı

Botçular korkmayın kontrol bizde pokemon go nun botlara karşı yaptığı kalkışmayı bastırdık.
star-wars-darth-vader-sixth-scale-feature-1000763.jpg

Botçular korkmayın kontrol bizde pokemon go nun botlara karşı yaptığı kalkışmayı bastırdık.
star-wars-darth-vader-sixth-scale-feature-1000763.jpg
valla darbe başarılı oldu gibi google authentication code vermiyor artık.
botların büyük bir kısmı patladı gibi..
nticon mu ne açıklama yapmış, bot kullananları temizleyeceğiz , evlerinden aldıracağız , inlerine gireceğiz demiş

Son düzenleme:
Pek alakası yok. Böyle olanlar da vardır tabi ama oyun sayesinde konuştuğum biçok insan var. Evde oturup Twitter/Forum/Facebook/sözlük/TV vs arasında dönüp dolaşmaktan iyidir.
bencede çalışmıyosa yapılabilir benim iş yerinden çıkma gibi bi lüksüm yok boş vakti olan oynasın benim yerime de:)

Dış Haberler : Pokemon Go google hesaplarına erişim sorunu ve kod alınamaması sonucu pokemon botlarının servis dışı kalması infial yarattı.
Saatte 75000 exp puanı kazanan bot kullanıcıları forumları mesaj yağmuruna tutarken , pek çok kullanıcı Niantic'ten kayıplarının telafi edilebilmesi için bedava lucky egg talep ediyor.

Dış Haberler : Pokemon Go google hesaplarına erişim sorunu ve kod alınamaması sonucu pokemon botlarının servis dışı kalması infial yarattı.
Saatte 75000 exp puanı kazanan bot kullanıcıları forumları mesaj yağmuruna tutarken , pek çok kullanıcı Niantic'ten kayıplarının telafi edilebilmesi için bedava lucky egg talep ediyor.
executor çözer sizin işi beyin dalgalarıyla

Googledan giriş yapın cihazları kaldırıp yeniden girin giriş yapıyor

Yalan dolan haber onlar :D

botlar şu an için erişim dışı normal bluestack yada noxtan girebilirsiniz.Ancak bu bizim bot kullanmayı bırakacağımız anlamına gelmiyor akşam yine atacağız botlara GÜÇ BİZİMLE

Anakin-Sith-Eyes.jpg

Lan az önce bu konuya mesaj yazdım ama görünmüyor. Acaba başka konuya mı gitti? :asd:

Sent from my iPhone using Tapatalk

hile yaptigin icindir renkdash

Geri
Üst Alt