Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.453
- 4.835
- 1.618
bot kullanan ibneler tayfasina katilmis bulunuyorum pidgeydashlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah'a yazdığım mesajı buraya da ekleyeylim , linklerden az buçuk fikir sahibi olunabilir.IV halihazırda Movesetten daha önemli değil zaten. Moveset > IV > CP. Endgame'de de böyle olur ama 2 aynı atakları olan aynı Pokemon'da iyiyi IV belirler.
Dogru demissin. Gonderdigin linklere ben de bakiniyorum bi suredir, cogu bilgiyi de SilphRoad'dan ogrendim zaten.Emrah'a yazdığım mesajı buraya da ekleyeylim , linklerden az buçuk fikir sahibi olunabilir.
Ben detaylı incelemedim henüz , şu an için sadece farm yapıyorum..
"Talha IV olayını daha iyi biliyor da benim anladığım move set endgame'de daha önemli yer tutacak.
IV indiviual value sanırım bir pokemon max levelde att def hp statları ne olur onu gösteriyor ve CP maks kaça çıkar onu belirliyor.
Ama bunlar tek başına yeterli değil.
Asıl önemli olan pokemonun skilleri.
Her skilin bir cooldown süresi var, bu Cd süresi aynı zamanda gym'e atak yaparken ve def yaparken değişiyor.Def yapan daha sık kullanabiliyor skilini.
Bu yüzden en iyi dps bu skillerin hasar puanı ve cooldown süresine göre hesaplanıyor.
Ben çok incelemedim, lvl 40 olunca bakarım diye.
ama linkler mevcut.biraz ingilizcen varsa anlarsın sanırım..
Top DPS & Damage Pokemon : TheSilphRoad
bak bu listede Eff ( eficiency var ) %100 olanlar en iyi kombinasyon demiş adam.
burda skillerin statları var ama update ile değişmiş olabilir.
Moves | Pokemon Go
en ofansif pokemon setleri : Strongest Offensive Pokemon Per Type | Pokemon Go
en iyi gym defenderlar : Gym Defenders Tier List | Pokemon Go
Kısacası IV %85 altını çok kaale almayıp diğerleri arasında skillerine göre hareket etmekte fayda var.
Endgame'e gelince move set yani skiller daha önemli olacak, aynı skill sete sahip pokemonlar arasında IV'si yüksek olanın statları daha iyi olacağı için ona stardust basıp maksimum seviyeye çekmeye çalışacağız.
En azından benım anladığım bu."
bir de ilerde aynı pokemonun alternatifini tutmakta fayda var , skilleri çok değiştireceklerdir.Elinde iş yapmayan bir move setli pokemon bir anda kral olabilir.Dogru demissin. Gonderdigin linklere ben de bakiniyorum bi suredir, cogu bilgiyi de SilphRoad'dan ogrendim zaten.
Moveset en onemli sey kesinlikle, ama IVler de bicok kez belirleyici faktor olacaktir ozellikle PVP gelirse.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sorma ya, Lickli Snorlax en iyi Pokemonken simdi dustu siralamada. Cok gicik.bir de ilerde aynı pokemonun alternatifini tutmakta fayda var , skilleri çok değiştireceklerdir.Elinde iş yapmayan bir move setli pokemon bir anda kral olabilir.
o yüzden şu aşamada çok kafa yormayıp level atlamak amaçlı evolve olabilen zubat, pidgey falan toplamak daha mantıklı sonra bas lucky egg 2-3 level gelsin.Sorma ya, Lickli Snorlax en iyi Pokemonken simdi dustu siralamada. Cok gicik.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
bota pokevision özelliği eklemişler dolaştığı alandaki pokemonları geride kalsada tespit edebiliyor bot.![]()
yeni bot nerde?
Botu kapat aç uyarı veriyo
Altta link var programda
onu indirdim açtım gene update var diyor 1.04 mü neymiş